ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ :

ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ

 

 

2

 

 

Πολλές χιλιάδες μικροί και μεγάλοι από την πόλη του Περιστερίου και όλη την Αττική απόλαυσαν δωρεάν τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τον μοναδικό Πάνο Κιάμο!

Η μαγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2022, στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Περιστέρι Πολλών Αστέρων», με χορηγό επικοινωνίας τον 92,3 Λάμψη!

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ευχήθηκε καλές γιορτές στους χιλιάδες συγκεντρωμένους πολίτες, τονίζοντας ότι το Περιστέρι πρωταγωνιστεί και φέτος στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!

1

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, με τον κόσμο να βρίσκεται σε εμφανώς γιορτινή διάθεση και να τραγουδάει μαζί του και να περνά χαρούμενες στιγμές.

Η μαγική βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & ΚΕ.ΦΙ. Γιώργο Τσαλίκη, ακολούθησε πριν τον Πάνο Κιάμο ένα μουσικοχορευτικό show με την Kianna. Στην αρχή και το τέλος της συναυλίας, το κοινό απόλαυσε τον dj Γιάννη Ζαπάντη σε ελληνικές και ξένες μουσικές επιτυχίες.