2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ & ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνει την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας του Future Library, με τίτλο «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο». Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!

30 εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους των βιβλίων, στις οποίες τα αντίθετα θα κυριαρχήσουν και θα πυροδοτήσουν τον παιδικό νου, όχι μόνο να ανακαλύψει τους άγνωστους κόσμους των βιβλίων αλλά και να φανταστεί, να δημιουργήσει άλλους κόσμους με χίλιους δυο φανταστικούς τρόπους: χαρτογραφώντας, παίζοντας, κάνοντας πειράματα, ζωγραφίζοντας, κατασκευάζοντας, χορεύοντας, ταξιδεύοντας νοερά…

Το «όμορφο» και το «άσχημο», το «ορθό» και το «ανάποδο», το «ψηλά» και το «χαμηλά», η «αρχή» και το «τέλος», η «ημέρα» και η «νύχτα», η «τάξη» και η «ακαταστασία», το «σωστό» και το «λάθος», η «καλημέρα» και η «καληνύχτα», το «ράβε» και το «ξήλωνε», το «πάνω» και το «κάτω», το «φως» και το «σκοτάδι», ο «ρυθμός» και η «αρρυθμία» και τόσες ακόμη αντίθετες έννοιες θα έχουν την τιμητική τους από 16 Ιουνίου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2014 στους χώρους των δύο βιβλιοθηκών.

Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στις δράσεις που συναρπάζουν τα παιδιά σας.

 

Πληροφορίες: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ Έλλη Τσαΐρη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.|211 500 2300

εσωτ. 132)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Γιώργος Ζούλιας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 210-57 16 069).