“ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” ΓΙΟΡΤΑΣΕ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

 

 

Πλήθος κόσμου, ανταποκρίθηκε ένθερμα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 17 Μαϊου 2024, στο κάλεσμα της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας, για την ετήσια χοροεσπερίδα της, προκειμένου να εορτασθούν τα 50 χρόνια της παράταξης, αλλά και για να τιμηθεί ο εμβληματικός πρώην Πρόεδρος της κ. Μανώλης Ζερβάκης.

Στο μουσικό μεζεδοπωλείο και τον φιλόξενο χώρο του μουσικού μεζεδοπωλείου «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι (ιδιοκτησίας του κ. Τάκη Σπίνουλα), παραβρέθηκαν πάρα πολλοί φίλες και φίλοι της γαλάζιας κεντροδεξιάς παράταξης, μέλη, στελέχη, αυτοδιοικητικοί, υπ. ευρωβουλευτές, πολιτευτές, αξιωματούχοι, με προεξάρχοντες, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, την Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Δυτικού Τομέα κ. Μαρία Συρεγγέλα, αλλά και τον Αν. Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Λεωνίδα Πιλιλίτση, ο οποίος ως εκπρόσωπος του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιου Κονταδάκη, επέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Μανώλη Ζερβάκη για την πολυετή προσφορά του στην παράταξη.

Ο κ. Ζερβάκης, φανερά συγκινημένος, είχε την χαρά να ευχαριστήσει το πλήθος των προσώπων, που μίλησαν για την πολυετή επιτυχημένη κομματική διαδρομή του, ενώ «κλείνοντας» το εθιμοτυπικό σκέλος της εκδήλωσης, ο δραστήριος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Καλαντζής, αφού ευχαρίστησε όλες και όλους για την μαζική παρουσία τους, αναφέρθηκε και υπερθεμάτισε την αγνή ανθρώπινη υπόσταση του Μανώλη Ζερβάκη.

* Ευχαριστούμε θερμά τον Αν. Δημ. Σχέσεων της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα κ. Κωνσταντίνο Χαψούλα για το έξτρα φωτογραφικό του υλικό, που μας παρέθεσε.

* Σας παραθέτουμε το α΄ μέρος, ενώ θα ακολουθήσει τα επόμενα 24ωρα και υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό.