…ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΣΤΟΥΣ “ΦΟΙΝΙΚΕΣ” ΤΟΥ ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ

 

 

Μια ιστορική μουσική βραδιά, έζησαν και απόλαυσαν με την ψυχή τους, όσοι τυχεροί βρέθηκαν, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στην Οικογενειακή Ταβέρνα οι «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» του Κώστα Σαριάνογλου, στην Αγία Βαρβάρα.

Μεγάλη εταιρεία που επιχειρεί επιτυχημένα και δυναμικά στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, διοργάνωσε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας προς τιμή των εργαζομένων και των συνεργατών της, όπου η βραδιά επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς για τους παρευρισκόμενους τραγούδησε, μαζί με την πολυμελή ορχήστρα του, ο μεγάλος, Γιώργος Μαργαρίτης!

Ήταν μία μαγική και ιστορική, μουσική βραδιά, που εξελίχθηκε στην περίφημη Οικογενειακή Ταβέρνα οι «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» του Κώστα Σαριάνογλου, στην Αγία Βαρβάρα, μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό, όλων όσοι βρέθηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας τον τεράστιο και κορυφαίο Έλληνα λαϊκό βάρδο, Γιώργο Μαργαρίτη!

* Σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, σας παραθέτουμε, ορισμένες φωτογραφικές στιγμές από τι βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ενώ θα ακολουθήσει και ένα ακόμη έξτρα φωτογραφικό αφιέρωμα!

 

 


ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο μύθος Γιώργος Μαργαρίτης  με τον άψογο οικοδεσπότη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Κώστα Σαριάνογλου!

 

 

 

 

 

 ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Γιώργος Μαργαρίτης με τον Αιγαλιώτη, Κώστα Κυριακόπουλο, μόνιμο κάτοικο, εδώ και πολλά χρόνια τον ΗΠΑ, θυμήθηκαν τις παλιές καλές βραδιές στο NEW JERSEY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Είχε κέφια ο Γιώργος Μαργαρίτης, δίνοντας και... σεμινάρια προς τους σερβιτόρους!