ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΔΣ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

“Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”

 

 

Σήμερα αργά το απόγευμα Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024 είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του ΔΣ της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”, προκειμένου να συνέλθει σε σώμα το νέο ΔΣ.

Πρόεδρος αναμένεται να αναλάβει ο Νίκος Γιαλεσάκης (φώτο 1), που ήρθε 1ος σε ψήφους στην εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2024.

Στην ίδια εκλογική διαδικασία, κατά την σειρά της τελικής ψηφοφορίας, είχαμε ακολούθως

 

Καλλιόπη Μαθιού (φώτο 2)

Βικτώρια Ποντικάκη (φώτο 3)

Αθηνά Ρουσσάκη (φώτο 4)

Παναγιώτης Περάκης (φώτο 5)

Χριστίνα Κόρσαββα (φώτο 6)

Μάρκος Θεοδωράκης (φώτο 7)

Νίκος Φαϊτάκης (φώτο 8)

Γιώργος Χριστοδουλάκης (φώτο 9)

Ο πρώτος σε ψήφους, δραστήριος συμπολίτης μας, Νίκος Γιαλεσάκης, που είναι γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας και απόφοιτος του 1ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας (1991), έχει καταγωγή από τα Μέσα Μουλιανά του Νομού Λασιθίου της Κρήτης, ενώ δραστηριοποιείται σχεδόν, τα τελευταία 15 έτη με τον σύλλογο Κρητών της πόλης μας, όπου μάλιστα στο προηγούμενο ΔΣ κατείχε το πόστο του Γεν. Γραμματέα.

Παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πατέρας τριών παιδιών.

Είναι οδηγός στις Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ). Ενεργός στην καθημερινότητα του, συμμετείχε σε Συλλόγους Γονέων σχολικών μονάδων της πόλης μας, στις τοπικές αυτοδιοικητικές διαδικασίες, ενώ ασχολείται επισταμένα και στους θεσμικούς φορείς του εργασιακού του τομέα.