…ΑΓΓΛΙΑ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 4-3 ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΙΛΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

ARXAPKI

 

 

Πανδαισία ποδοσφαίρου το απόγευμα της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου 2021 στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας, όπου η γηπεδούχος Αγία Ελεούσα σε αγώνα για το κύπελλο της ΕΠΣΑ επιβλήθηκε με το… αγγλικό 4-3 επί του Ιάσωνα Ιλίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ένα ματς με απίστευτη τροπή, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, εναλλαγές και ανατροπές σκορ, όπου οι γηπεδούχοι του Νίκου Κουνάδη έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Ηλία Παναγιωτόπουλο, που πέτυχε τρία (3) τέρματα, πήραν την πρόκριση με νίκη ψυχολογίας (πρώτη την φετινή σεζόν), ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, όπου αναζητούν και εκεί τα θετικά αποτελέσματα.

Στο 36΄ έπειτα από κόρνερ του Γιαννόπουλου ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 51΄ ο Γιαννειός ισοφαρίζει σε 1-1 και στο 57΄ ο Κεφαλάς βάζει μπροστά (1-2) τους φιλοξενούμενους.

Στο 62΄ ο Τσαγκάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ φέρνει το ματς στα ίσα (2-2) και στο 65΄ έπειτα από σέντρα του Τσαγκάρη, ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά δίνει εκ νέου το προβάδισμα (3-2) στην ΑΠΕ.

Στο 77΄ ο Ντόη με πέναλτι ισοφαρίζει (3-3) για τον Ιάσωνα Ιλίου και στο 81΄ ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσαγκάρη πέτυχε το τελικό 4-3 δίνοντας την πρόκριση στην Αγία Ελεούσα.

Διαιτητής ο Μπαλογιάννης με βοηθούς τους Αραβίδη και Φωτάκο.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Τσιαντούλας, Παυλάκος (55΄ Καζάλας), Τζώρτζης (55΄ Κατσικανταής), Κουτσαγγελής, Μαθιούδης, Γολίδης (65΄ Πατσατζόγλου), Τσαγκάρης, Μαζμανίδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος (80΄ Σωτηρίου), Παναγιωτίδης

ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ: Πανουσόπουλος, Μπράβος, Γλέζος, Μαλλιώρας (46΄ Ηλιακίδης), Κατραμάδος (46΄ Λύχνος), Σπυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Ριζάς (75΄ Σιδέρης), Γιαννειός, Μπιλικαϊδης (46΄ Ντόη), Κεφάλας

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Αραβίδης, Ριζάς, Μπαλογιάννης, Γιαννόπουλος, Φωτάκος

 

 

VOSSMAKET