…ΩΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2021-2022!

arxapan

 

 

…Το ρολόϊ του Μάριου Δράμη (δεξιά στην φώτο) κοιτάει ο Δημήτρης Γκαρδιακός (αριστερά στην κεντρική φώτο), και έφτασε… η ώρα, για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που ξεκίνησε την υλοποίηση των πλάνων για το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Έτσι, σήμερα Παρασκευή 14 Μαίου 2021, και καθώς ο προγραμματισμός έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα των δύο μηνών, μεταξύ της διοίκησης - υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Βόσσου - και του προπονητή κ. Νίκου Κουνάδη, άρχισαν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις ανανεώσεις παικτών.

Με την ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Παναγιώτης Ξυδιάς, Θωμάς Τσιαντούλας, Γιώργος Σέχου, Ηλίας Μπίκος, Δημήτρης Γκαρδιακός, Κώστας Μακρής, Χριστόφορος Μαζμανίδης, Θάνος Κατσικανταής, Παναγιώτης Μπάκας, Αλέξανδρος Μπάκας, Παναγιώτης Λάμπρου, Σέρτζιο Σέχου, ενώ στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος συνεχίζουν, προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, οι Γιάννης Μαθιούδης, Ντίνος Τσιγκόπουλος, Χρήστος Σωτηρίου.

Να σημειώσουμε ότι στο πλάνο του Νίκου Κουνάδη και της διοίκησης είναι να ανέβουν κι άλλοι παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου στο ανδρικό τμήμα.

Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με τους υπόλοιπους παίκτες από το ρόστερ της περιόδου 2020-2021 (που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας), ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει και τις διαπραγματεύσεις με μεταγραφικούς στόχους, όπου πρόθεση του σωματείου είναι να γίνουν τέσσερις – πέντε (4/5) ποιοτικές προσθήκες.

 

papagalf7a