…“ΧΡΥΣΗ – ΠΡΩΤΗ - ΝΙΚΗ”

ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕ

 

 

Με γκολ του 18χρονου, κάτοικου Αγίας Βαρβάρας, Γιάννη Τεπετίδη, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΠΕ, η Αγία Ελεούσα, νίκησε με 1-0 εντός έδρας την Δάφνη Π. Φαλήρου για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, σε αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο γήπεδο “Ριμινίτικα”.

Ήταν η πρώτη νίκη της ΑΠΕ μετά από μία (1) εντός έδρας ήττα και μία (1) εκτός έδρας ισοπαλία, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Τεπετίδης, τελικά ήταν η «χρυσή αλλαγή» για την ομάδα της πόλης μας, καθώς στο 23΄ κλήθηκε από τον πάγκο να αντικαταστήσει τον αρχηγό Γιώργο Κατσικογιάννη, που τραυματίστηκε (το περιβραχιόνιο φόρεσε ο Μπίκος).

Με το γκολ του Τεπετίδη, η Αγία Ελεούσα, νίκησε 1-0 την καλή ομάδα της Δάφνης Π. Φαλήρου, που έως τώρα ήταν αήττητη (2 νίκες σε 2 αγώνες), και έτσι η ομάδα της πόλης μας πήρε το πρώτο… τρίποντο, που της χρειαζόταν για να πάρει… ψυχολογία.

Το γκολ της σημαντικής πρώτης νίκης και η… λύτρωση, από τον Τεπετίδη, ήρθε στο 65΄, με ωραίο και έξυπνο σουτ, έξω από την περιοχή, με το αριστερό.

Διαιτητής ο Τσολακίδης με βοηθούς τους Βαμβακά και Μαρκαντωνάτο.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Γκανάς, Μπάκας, Μπαλωμένος, Σέχου, Μπίκος, Μαθιούδης, Μπαριάμι (66' Τριάντης), Κατσικογιάννης (23' λ.τ. Τεπετίδης - 66' λ.τ. Δαρδανός), Καραδήμας (72' λ.τ. Χατζηροδίτης), Γκουτίδης, Κοπανάς

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Βεζύρης, Ιωαννίδης (69' Δερμιτζάκης), Πάλλας, Ξύδης (88' Μουτίδης), Χριστόπουλος, Λιόσης (88' Σαντζώνη), Ζαχαρίου (84' Πατεράκης), Μουρελάτος (69' Γιαννούλης), Τουφεξίδης, Βλαχάκης, Κωνσταντινίδης