ΤΡΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Ολοκλήρωσε τρεις (3) μεταγραφικές προσθήκες η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2023-2024.

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της πόλης μας, ανήκουν πλέον, οι, Σταμάτης Δαρδανός, Κώστας Μπαλωμένος και ο έμπειρος Βαγγέλης Γκουτσούλας.

Ο 18χρονος, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, Σταμάτης Δαρδανός, με καταγωγή από την Ύδρα έχει γεννηθεί στις 21-11-2005, και αγωνίζεται ως στόπερ.

Τις Παιδαγωγικές Εγκύκλιες σπουδές του, τις πραγματοποίησε, κατά σειρά, σε 6ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας, ενώ φέτος ξεκινάει την Σχολή Φυσικοθεραπείας.

Από ποδοσφαιρική οικογένεια με παρελθόν, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αετού Κορυδαλλού, όπου έμεινε για 7 χρόνια, συνέχισε στον Ατρόμητο Περιστερίου, στην Σχολή Ολυμπιακού Ρέντη, στις «Diamonds», στο Παμπαιδικό τμήμα του Ηρακλή Νικαίας, και ακολούθως στην Κ17 της ΠΑΕ Ιωνικός. Τον προηγούμενο ενάμισι (1,5) χρόνο ανήκε στην Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω, με την οποία μάλιστα κατέκτησε, την σεζόν 2021-2022, το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Ο 22χρονος Κώστας Μπαλωμένος, με καταγωγή από την Άρτα και κάτοικος Κάτω Πατησίων, παίζει ως αριστερός μπακ – χαφ, και έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες Παθιακάκη. Συνέχισε στις υποδομές της ΑΕΚ (Κ15 και Κ16) και του Ολυμπιακού (Κ17 έως Κ19), για να ακολουθήσουν σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, ο Τηλυκράτης Λευκάδας, η Μαρκό, η Μύκονος και τελευταίος σταθμός του η Χαλκίδα.

Ποιότητα και εμπειρία έρχεται να προσδώσει η απόκτηση του 34χρονου, συμπολίτη μας, μεσοεπιθετικού, Βαγγέλη Γκουτσούλα, ο οποίος έχει πλούσιες παραστάσεις από την σημαντική ποδοσφαιρική διαδρομή του.

Έχει ξεκινήσει από την Αγία Ελεούσα σε μικρή ηλικία, και ακολούθως έχει περάσει από Βύζα Μεγάρων, Κηφισιά, Πανελευσινιακό, Ηλυσιακό, Άρη Πετρούπολης, Προοδευτική, Πανθηραϊκό, Άγιο Ιερόθεο, Διάνα Ηλιούπολης, Άγιαξ Ταύρου, Κεραυνό Πετρούπολης και πέρυσι (2022-2023) στον Βύρωνα.


 

ΜΕ ΠΕΥΚΗ

Μετά από έξι (6) χρόνια περίπου, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα συναντά εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, την Πεύκη, σε αγώνα που θα διεξαχθεί το απόγευμα (στις 4.30) του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου 2023, με διαιτητή τον πολύπειρο, Ι. Σύψα.

Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (0-1) της πρεμιέρας με τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ η Πεύκη την 1η αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλη (0-0) εκτός έδρας με το Χαλάνδρι.

Για την ιστορία, λοιπόν, η ΑΠΕ συναντήθηκε τελευταία φορά με την Πεύκη, την σεζόν 2016-2017 για την διοργάνωση της Α΄ Αθήνας, χρονιά την οποία η Αγία Ελεούσα, υποβιβάστηκε.

Για την 10η αγωνιστική, στις 20 Νοεμβρίου 2016, η ΑΠΕ με τον Πάρι Βάλβη στον πάγκο της, είχε χάσει εκτός έδρας με 1-0, ενώ στον β΄ γύρο (25η αγωνιστική), στις 26 Μαρτίου 2017, η ομάδα της πόλης μας, ως γηπεδούχος στο γήπεδο Ταύρου, αλλά με τον Ηλία Ράμμο στην τεχνική ηγεσία, είχε ηττηθεί και πάλι με 1-0.