ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ARXVATSE

 

 

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου 2023, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. παλαίμαχος παίκτης κ. Γιώργος Μπίκος, έκανε επίσημη δήλωση, απολογισμού και προθέσεων, όπου μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «… Είμαι σίγουρος ότι κάθε χρόνο θα είμαστε και περισσότεροι».

Μία φράση με σημασία, αλλά και χαρακτηριστική ένδειξη πρόθεσης, για περισσότερη συσπείρωση, από πρόσωπα, άτομα και φίλους της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, η οποία προάγει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Μια φράση, που ήδη, βρήκε… ευήκοα ώτα, και προφανώς θα συνεχίσουν και άλλοι να έρχονται κοντά στον σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας.

Πριν λίγες ώρες, στο διαδικτυακό λογαριασμό των παλαιμάχων της ΑΠΕ, ο εμβληματικός Τάκης Γιαννόπουλος, έκανε γνωστό ότι δύο σπουδαίες παλιές, ποδοσφαιρικές μορφές του σωματείου, ο Γιάννης (Βάνιας) Τσεκερίδης και ο Κώστας Βαμβακούσης, ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, προκειμένου να υποστηρίξουν την Αγία Ελεούσα, με την επίσημη εγγραφή τους ως μέλη της και να ενεργοποιηθούν περαιτέρω.

 

 

 

EXPAPAmeg