ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

TIMT 3

 

 

Τιμ που κερδίζει δεν αλλάζει,… λένε, και έτσι μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κουνάδη για την σεζόν 2023-2024 στην Α΄ ΕΠΣΑ, το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με τους δύο άμεσους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ του σωματείου, τον υπεύθυνο εκγύμνασης και Φυσικής Κατάστασης, Παναγιώτη Γάλλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Δράμπαλη.

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, οι Κώστας Δράμπαλης, Νίκος Κουνάδης και Παναγιώτης Γάλλος

 

TIMT 2

 

 

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΛΟΣ

TIMT 1

Ο 45χρονος έμπειρος γυμναστής, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή), κατάγεται από τα Τρίκαλα, και επί σειρά ετών, διετέλεσε γυμναστής, προπονητής ακαδημιών και βοηθός προπονητή (επί θητείας του Σέρβου τεχνικού Ζόραν Μπάμποβιτς, κ.α.) στην ιστορική ομάδα των Τρικάλων, που λάμβανε μέρος σε εθνικές κατηγορίες.

Ο Παναγιώτης Γάλλος, ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2021, την συνεργασία του με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην προπόνηση και στην πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο. Ομολογουμένως, πολύ καλή η δουλειά του με νέες, σύγχρονες μεθόδους, γεγονός που έχει αποτυπωθεί και την κατάσταση των παικτών της Αγίας Ελεούσας, όλο αυτό το διάστημα. Συνεχίζει λοιπόν για 3η σερί σεζόν στην ομάδα της πόλης μας.

 

TIMT 2

 

 

 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ

TIMT 4

O Κώστας Δράμπαλης, με πολυετή αξιοσημείωτη καριέρα σε εθνικές κατηγορίες, από την Α΄ ως την Δ΄ Εθνική, ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τον περασμένο Αύγουστο του 2022.

Ο Κώστας Δράμπαλης, γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1983, έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΑΟ Βριλησσίων και ακολούθως πήγε στον Πατραϊκό.

Συνέχισε στη Καλλιθέα, με την οποία αγωνίστηκε σε Α΄ και Β΄ Εθνική, ενώ σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, φόρεσε ακόμη τις φανέλες των, Αίαντα Σαλαμίνας, Ασπροπύργου, Ηλυσιακού, Καλλιθέας (σε Γ΄ Εθνική), Πεύκη, Ηρακλείου, Θύελλα Ραφήνας, Θήβας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ερμής Κορυδαλλού την σεζόν 2018-2019, όπου με το ιστορικό σωματείο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά και κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023), ο Κώστας Δράμπαλης, είχε αυξημένη… κινητικότητα στην προπόνηση και διαχείριση των πορτιέρο της ΑΠΕ – την οποία έφερε εις πέρας – καθώς ο σύλλογος της πόλης μας χρησιμοποίησε πέντε (5) τερματοφύλακες στους 20 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ και οι οποίοι παρουσιάστηκαν ετοιμοπόλεμοι.

 

TIMT 2