ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΙΚΟ

 

ARXAPEMETT

 

 

Μετά το επιτυχημένο πανηγύρι της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τον περασμένο Σεπτέμβριο 2022 στον χώρο της πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ, η ιστορική ομάδα της πόλης μας διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 η ΑΠΕ στην κοσμική αίθουσα εκδηλώσεων «ΕΠΑΥΛΗ» στο Χαϊδάρι. Οι προσκλήσεις έχουν κυκλοφορήσει και η ζήτηση είναι μεγάλη. Αναμένεται να γίνει χαμός…, ενώ στο μήνυμα του ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιώργος Μπίκος, επεσήμανε:

«Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες και όλους τους συμπολίτες μου, σε όλους τους φίλους της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ευτυχές και με υγεία πάνω από όλα, το 2023. Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο μεγαλύτερος θεσμός της πόλης μας και ο πιο αγαπημένος, είναι το καμάρι της Αγίας Βαρβάρας. Χτίζουμε αυτή την αμοιβαία σχέση, θέλουμε να την επεκτείνουμε, να μεγαλώσουμε την ποδοσφαιρική μας οικογένεια, και καλούμε όλες και όλους να διασκεδάσουμε για την ομάδα μας το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023, υποδεχόμενοι το νέο έτος. Και η ΑΠΕ, όπως ξέρουμε όλοι, όχι μόνο εντός τερέν, αλλά και εκτός τερέν, ήταν, είναι και θα είναι, πρωταγωνίστρια».

 

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

 

PROXORA1

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

 

 

 

Σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2023, ήδη έχουμε τις πρώτες προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψεις της συνέχειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023.

Από το ρόστερ, είχαμε δύο (2) αποχωρήσεις και μία (1) προσθήκη.

Πιο συγκεκριμένα, από την ομάδα παρελθόν αποτελούν, οι Χρήστος Ναβροζίδης, Αντώνης Τσαγκάρης, ενώ αποκτήθηκε ο Θωμάς Σιφογιαννάκης.

Ο 25χρονος πορτιέρο Χρήστος Ναβροζίδης, αποκτήθηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου από την Ελλάς Ποντίων, και σε αυτό τα διάστημα της παρουσίας του στην ΑΠΕ, κατέγραψε μία (1) συμμετοχή στο πρωτάθλημα – στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας (1η αγωνιστική) με το Χαλάνδρι – και μία (1) στο κύπελλο ΕΠΣΑ.

Ο 26χρονος ικανότατος μεσοεπιθετικός Αντώνης Τσαγκάρης, που ήρθε στην ΑΠΕ το καλοκαίρι του 2020 από το Καματερό, και χρονικά φόρεσε την φανέλα της Αγίας Ελεούσας 2,5 χρόνια, αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ενώ ήδη ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στους Λύκους Χαϊδαρίου, ομάδα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Με την Αγία Ελεούσα στην Α΄ ΕΠΣΑ, ο Αντώνης Τσαγκάρης την σεζόν της πανδημίας 2020-2021, κατέγραψε 7 συμμετοχές και ένα (1) γκολ. Ένα γκολ με ιστορικό αποτύπωμα, στο ματς Αγία Ελεούσα – Άρης Πετρούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας της πόλης μας στο γήπεδο «Ριμινίτικα» της Αγίας Βαρβάρας, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια! Την περασμένη σεζόν 2021-2022 ο Αρκάδας την καταγωγή παίκτης, είχε 19 συμμετοχές και ένα (1) γκολ, ενώ την περίοδο που διανύουμε (2022-2023) ο Τσαγκάρης, λόγω της στρατιωτικής θητείας, δεν είχε συμπεριληφθεί σε αποστολή.

Τέλος, η πρώτη προσθήκη της ΑΠΕ, που κινήθηκε άμεσα μετά την αποχώρηση του Χρήστου Ναβροζίδη, αφορά την θέση του τερματοφύλακα, με τον σύλλογο να αποκτά τον 19χρονο ταλαντούχο πορτιέρο, Θωμά Σιφογιαννάκη, που παρά τα 19 του χρόνια, έχει αρκετές αγωνιστικές παραστάσεις.

Την σεζόν 2019-2020 έπαιξε σε 9 ματς με τους Νέους Δραπετσώνας στην Β΄ Πειραιά, ενώ την σεζόν 2020-2021 είχε έξι (6) εμφανίσεις με την Χαραυγή στην Α΄ κατηγορία του Πειραιά. Με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία στο α΄ μισό της σεζόν 2021-2022, έπαιξε σε 3 αγώνες, ενώ στο β΄ μισό της περιόδου φόρεσε τρεις (3) φορές την φανέλα του Καματερού στην Α΄ ΕΠΣΑ. Στο α΄ μισό της σεζόν 2022-2023 ο ταλαντούχος πορτιέρο έπαιξε σε 9 ματς της Β΄ ΕΠΣΑ με την Κηπούπολη, ομάδα από την οποία ήρθε πριν λίγες μέρες στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

 

MESSTERMM

Από την προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου 2023 στο γήπεδο "Ριμινίτικα" της Αγίας Βαρβάρας. Η τριάδα των πορτιέρο της ΑΠΕ με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Δράμπαλη Από αριστερά: Νικήτας Αλεξόπουλος, Θωμάς Σιφογιαννάκης, Κώστας Δράμπαλης, Δημήτρης Τζωρτζακάκης

 

 

 

PROXORA1

 

 

 

BIKOSMAKOK