ΠΟΛΥΕΤΗΣ & «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΞΥΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕ!

ARXJYPEX

 

 

Διαχρονικά ο γνωστός συμπολίτης μας, κ. Λάμπρος Ξυπόλιτος, ιδρυτής της επιτυχημένης επιχείρησης «ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ» (Κόσμημα – Ρολόγια / από το 1974), ήταν παντοιοτρόπως στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ και ο ίδιος διετέλεσε κατά το παρελθόν, μέλος διοικήσεων του συλλόγου.

Η παράδοση αυτή συνεχίζεται και οι γιοι του, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος, που έχουν πάρει, εδώ και λίγα έτη, την… επαγγελματική σκυτάλη στην εν λόγω ιστορική και επιτυχημένη επιχείρηση της πόλης μας, με… ευλάβεια ακολουθούν τον… δρόμο του πατέρα τους και στηρίζουν και αυτοί την ομάδα της πόλης μας.

Σε μία ακόμη αληθινή ένδειξη υποστήριξης του συλλόγου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, το κοσμηματοπωλείο «ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ», εντασσόμενο στο χορηγικό πλαίσιο και της συνεργασίας της ΑΠΕ με τους επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας, ανέλαβε την εκτύπωση και χορηγία των νέων καρτών / Εισιτηρίων Διαρκείας του σωματείου για τη νέα διοργάνωση της Α΄ Αθήνας.

Μία άκρως επιτυχημένη τοπική επιχείρηση, που η φήμη της έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της πόλης μας, αλλά δεν ξεχνά τον τόπο που δραστηριοποιείται, και αντιλαμβανόμενη την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δείχνει την αλληλεγγύη της, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την τοπική κοινωνία και ειδικότερα την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

* Στην αρχική κεντρική φώτο, ο κ. Παναγιώτης Ξυπόλιτος και δεξιά, ο κ. Λάμπρος Ξυπόλιτος.

 

 

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-2023 ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ “ATHENEE” ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ

 

DIAKMESS

 

 

 

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ

 

JYPMESS1

ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΚΟΝΕΣ: Στο αριστερό πλάνο, ο Λάμπρος Ξυπόλιτος τιμάται από το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε εκδήλωση της ομάδας τον Δεκέμβριο του 1989 στο κοσμικό κέντρο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ”, στην μεσαία φώτο, ο συμπολίτης μας στο γήπεδο της Ριζούπολης, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 1996 με το κύπελλο της ΕΠΣΑ, που κατέκτησε η ΑΠΕ στον τελικό με το Καματερό και στην δεξιά φώτο, ο κ. Ξυπόλιτος σε πρόσφατη φωτογραφία του.

 

 

 

 

ΑΤΗΕΝΕΕ Κόσμημα – Ρολόγια

 

 

JYPMESS

 

 

Μακρά (κοντεύει τον μισό αιώνα) η επιτυχημένη διαδρομή της επιχείρησης «ΑΤΗΕΝΕΕ Κόσμημα – Ρολόγια», που έχει ξεκινήσει την δραστηριότητας της το 1974 και από τότε καταγράφει ανοδική πορεία στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού.

Ιδρυτής της ο ευγενής συμπολίτης μας κ. Λάμπρος Ξυπόλιτος, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια, παρέδωσε την… σκυτάλη της επιτυχίας, στους γιους του, Παναγιώτη και Γιώργο, οι οποίοι με μεράκι, διακριτικότητα και επαγγελματισμό, συνεχίζουν την σπουδαία αυτή οικογενειακή παράδοση, ξεχωρίζοντας για την άψογη εξυπηρέτηση τους και την αγαστή σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό.