ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΑΛΑΡΑΚΗ-ΠΕΤΡΟΥΤΣΑΡΗ

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1973. Η καταγωγή μου είναι από τη Μυτιλήνη και ο σύζυγός μου είναι από τη Κρήτη. Έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και παιδαγωγικά σε Ι.Ι.Ε.Κ. καθώς επίσης δημόσιες σχέσεις (promotion-marketing) σε ιδιωτική σχολή και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές στο Δημόσιο Ωδείο Αθηνών. Έχω εργασθεί σε ιδιωτικές εταιρείες στη γραμματειακή υποστήριξη κα στις δημόσιες σχέσεις. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Καβαλαράκη Δημήτριο και έχουμε αποκτήσει 2 δίδυμα παιδιά, τον Σήφη και την Ελευθερία.

 

Μια νέα πορεία, με νέους ανθρώπους

Πιστεύω στο πρόσωπο του Ανδρέα Μποζίκα ως άτομο με προβληματισμούς για το σήμερα και ανησυχίες για το αύριο της πόλης και των παιδιών μας.
Δηλώνω ότι έχω αρκετά όνειρα και βλέψεις για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, δεν φιλόδοξω να προσθέσω απλά μια προσωπική επιτυχία,
φιλοδοξία μου είναι να σταθώ δίπλα στον άνθρωπο-δημότη της πόλης μας. Να παλέψουμε για την πόλη και το μέλλον των παιδιών μας και
οφείλουμε να είμαστε όσο πιο ενεργοί πολίτες μπορούμε.

 

Mε όρεξη και θέληση για προσφορά θέλω να αγωνισθώ καθημερινά για την πρόοδο του Δήμου Χαϊδαρίου και να φανώ χρήσιμη στο σύνολο.