ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΑΥΡΟΥΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Η πίστη μου στη συλλογική προσπάθεια, και η θέληση για βελτίωση της κοινωνικής και πολιτιστικής υποδομής της πόλης μου, με έκαναν να αναμιχθώ για πρώτη φορά στα κοινά του δήμου μου, του δήμου Κορυδαλλού, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Σπούδασα Οδοντική Τεχνολογία, Σκηνογραφία – Ενδυματολογία, και συνεχίζω τις σπουδές μου στις Φυσικές Επιστήμες.
Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Καΐρη μηχανολόγο-κατασκευαστή σκηνικών και μητέρα δύο παιδιών του Γιώργου, τελειόφοιτου της Σχολής Καλών Τεχνών και της Κατερίνας, απόφοιτης Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων και καθηγήτριας μουσικής.
Η κύρια ενασχόλησή μου είναι η κατασκευή σκηνικών για θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση και η διοργάνωση εικαστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Διατηρώ σκηνογραφικό εργαστήριο με τον σύζυγό μου στον Κορυδαλλό, όπου είμαι υπεύθυνη του τμήματος ζωγραφικής - γλυπτικής. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουμε δημιουργήσει σκηνικά για περισσότερες από 200 παραγωγές για το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, το Εθνικό Θέατρο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Θέατρο Badminton και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
Ενεργή η καλλιτεχνική μου δραστηριότητα και στο χώρο των εκθέσεων ζωγραφικής και γλυπτικής.
Αντιπρόεδρος Παιδείας του Ελληνικού Toastmaster Club [Όμιλος βελτίωσης δεξιοτήτων επικοινωνίας και ηγεσίας]
Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Mensa.
Μέλος αρκετών εθελοντικών οργανώσεων ανθρωπιστικής δράσης.
Είμαι ερασιτέχνης αστρονόμος, λάτρης της ορειβασίας και των καταδύσεων και αθλήτρια σκοποβολής.
Εκτιμώ βαθύτατα τον Σταύρο Κασιμάτη, πρώτα σαν άνθρωπο για το ήθος, την υπευθυνότητα και το όραμά του και κατ’ επέκταση σαν καταξιωμένο και έμπειρο δήμαρχο που με αποδεδειγμένα έργα του στο δήμο μας τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.
Τον ευχαριστώ για την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, υποσχόμενη να συμβάλλω στην αναβάθμιση του δήμου μας στον τομέα της μεγάλης μας κληρονομιάς που είναι ο Πολιτισμός, μέσα από την επαγγελματική μου εμπειρία.
Είμαι έτοιμη να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις
ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΡΟΥΖΟΓΛΟΥ - ΚΑΪΡΗ