ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΪΝΗΣ

 

Χριστός Ανέστη  για όλους τους συνδημότες
Γεννήθηκα και ζω στον Κορυδαλλό 56 έτη. Είμαι διευθυντής του Πνευμονολογικού τμήματος του Ιατρικού Περιστερίου, επί σειράν ετών επιστημονικός συνεργάτης του Ομίλου   ’’Ιατρικό Αθηνών’’ και διατηρώ ιατρείο στην πλατεία Μέμου.Η μεγάλη μου κόρη Ελευθερία, εισήχθη φέτος στη Νομική Αθηνών και η Κατερίνα μου φοιτά στο 2 Λύκειο Κορυδαλλού.
Θέτω υποψηφιότητα πρώτη φορά και οφείλεται σε δύο λόγους:
1. Ένας  έντιμος και άξιος  δήμαρχος, ο Σταύρος Κασιμάτης, μού πρότεινε να συμμετάσχω στο συνδυασμό του και αυτό με τίμησε .
2. Στη σημερινή ηθική και οικονομική εξαθλίωση που έχουν επιβάλει ξένα κέντρα τοκογλύφων και στα οποία μια ανίερη κυβερνητική συμμαχία συναινεί, γίνεται επιτακτική η ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες ,εκτός από τα αυτονόητα (καθαριότητα, έργα κ.λ.π), να αναδειχθούν γρήγορα σε πόλους αλληλεγγύης και αντίστασης.
Αγαπητοί συμπολίτες ,τα περιθώρια που είχε κάποτε η ψήφος να εμπεριέχει μόνο συναισθηματισμούς ή μόνο κομματική απόχρωση ήταν μία από τις βασικές αιτίες που μάς έφερε σε τούτο το σημείο και είναι ολέθριο να συνεχίζεται.
Ζητώ την άμεση ψήφο σας για τα όσα προανέφερα ,ώστε να μου δοθεί μία ευκαιρία να προσπαθήσω να ενεργήσω και μέσω του Δήμου για το καλό όλων μας και θα την τιμήσω, αφού όλοι πια πρέπει να κρινόμαστε μόνο για την εντιμότητα και για το έργο που παράγουμε.
Θα ήθελα από τώρα να γνωρίζετε ότι, αν ένα από τα δύο, εντιμότητα και έργο, τεθούν υπό αμφισβήτηση ή επιχειρηθεί να πληγούν στο μυαλό ή την καρδιά μου, η αποχώρησή μου από το Δήμο θα είναι ακαριαία.
                                           Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου