ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΟΥΝΗΣ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

TXM

 

 

Από πολύ νωρίς, σήμερα Παρασκευή 25 Μαίου 2018, ξεκίνησε τις επαφές του και την αποπεράτωση όλων των θεμάτων του συλλόγου ο Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης (μεσαία φώτο), ο οποίος το πρωί είχε έρθει στην πόλη μας από την Σαντορίνη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά με επιτυχία στον τομέα της εστίασης εδώ και πολλά χρόνια.
Όλες αυτές τις δύο εβδομάδες, που ο Θεοδοσιάδης ήταν στο Κυκλαδίτικο νησί, ασχολείτο επί καθημερινής βάσης με θέματα της ομάδας, είτε σε απευθείας επικοινωνία, είτε μέσω των στενών συνεργατών του στην διοίκηση (Γιώργος Σαφράς, κ.α.), που είναι επιφορτισμένοι σχετικά με επίσημες επαφές και άμεση ενέργεια πάνω σε υποθέσεις που κρίνονται επείγουσες για την λειτουργία του σωματείου. Έτσι, την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, είχαμε την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του Μοσχάτου κ. Μαργαρίτη Χατζηαλέξη (φώτο αριστερά), εξέλιξη, η οποία άνοιξε τον δρόμο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο (έπρεπε να ενημερωθεί ο νέος προπονητής) και όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό, δηλαδή τις λύσεις συνεργασιών, τους δανεισμούς, την ανανέωση συμφωνιών και τις μεταγραφικές προσθήκες.
Στην πρώτη ενέργεια στην εποχή του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ξεκίνησε σήμερα το πρωί έχοντας ραντεβού με τον Νίκο Μαούνη (δεξιά φώτο), σε μία συνάντηση, που δεν κράτησε πάρα πολύ, καθώς οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Έτσι, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που διακρίθηκε για την σταθερότητα του τις δύο προηγούμενες σεζόν με την φανέλα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, θα συνεχίσει για 3η σερί περίοδο αγωνιζόμενος στην Α΄ Αθήνας με το χαϊδαριώτικο σωματείο. Ο Μαούνης τα δύο προηγούμενα χρόνια, όπου η ομάδα της πόλης μας πρωταγωνίστησε στην Α΄ ΕΠΣΑ, ήταν ο πλέον βασικός παίκτης της αμυντικής γραμμής, καθώς έχει να επιδείξει παλμαρέ 59 συμμετοχών (σε 60 παιχνίδια) σε ματς πρωταθλήματος
Ο νησιώτης, την καταγωγή, παίκτης ήρθε το καλοκαίρι του 2016 στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου καθ’ υπόδειξη του πρώην τεχνικού του σωματείου Νίκου Παπαρούνη και στην πρώτη του περίοδο (2016-2017) είχε με την ομάδα της πόλης μας 29 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) είχε το απόλυτο με 30 συμμετοχές.
Ο 26χρονος στόπερ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Κουρσάρο Φούρνων (Α΄ Σάμου). Το 2013-2014 αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο Κερατσινίου στην Α΄ Πειραιά, όπου είχε 30 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια (2014-2015 και 2015-2016) ήταν από τα βασικά στελέχη της ΑΕ Περάματος στην Α΄ Πειραιά. Την περίοδο 2014-2015 είχε 30 συμμετοχές και 2 γκολ, ίδιες επιδόσεις τις οποίες σημείωσε και την επόμενη σεζόν (2015-2016) με τον ιστορικό σύλλογο του Περάματος. Μετά το ραντεβού με τον Μαούνη, ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης θα έχει συνεχόμενες επαφές όλο το 3ήμερο, όπου σε πρώτη φάση οι υποθέσεις αφορούν περισσότερο το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza