ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Δεκαπέντε μέρες περίπου πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ και η ομάδα της πόλης μας έχει ολοκληρώσει σχεδόν όλες τις κινήσεις της με εξαίρεση μία – δύο προσθαφαιρέσεις, οπότε σχεδόν το ρόστερ είναι έτοιμο και πανίσχυρο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, γεγονός που λύνει τα χέρια του προπονητή Νίκου Παπαρούνη. Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης και οι άμεσοι συνεργάτες του, αμέσως μετά την λήξη της σεζόν που ολοκληρώθηκε, κινήθηκαν γρήγορα και έφεραν εις πέρας όλες τις υποθέσεις που αφορούσαν το έμψυχο δυναμικό.
Πριν λίγες μέρες – και τυπικά – η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση των συνεργασιών και συγκεκριμένα με τους Θάνο Θανόπουλο, Γιώργο Μπανιά, Γρηγόρη Ρούπι, Στέλιο Σκυριώτη, Σπύρο Τσούκη, Κώστα Χατζή.
Ο 26χρονος αμυντικός Θάνος Θανόπουλος αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον ΑΟ Περιστερίου, ενώ πιο πριν στον Ιάσονα. Ο 22χρονος Γιώργος Μπανιάς ήρθε και αυτός πέρυσι το καλοκαίρι από την Αλσούπολη. Ο 29χρονος τερματοφύλακας Στέλιος Σκυριώτης, που ήρθε το 2013 από το Ρουφ, θα αγωνιστεί για 4η σεζόν με την φανέλα του Θριάμβου. Ο 21χρονος Κώστας Χατζής ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι από το Ηράκλειο. Ο 25χρονος πολυσύνθετος παίκτης Σπύρος Τσούκης ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο στην ομάδα από το Μοσχάτο, ενώ πιο πριν έχει περάσει από Φωστήρα, Κόρινθο και ΑΟ Χαϊδαρίου. Πέρυσι τον Ιανουάριο – από το Ηράκλειο - ήρθε και ο 22χρονος εκρηκτικός επιθετικός Γρηγόρης Ρούπι, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και μετέπειτα πήγε στον Άλιμο. Επίσης ανανέωσε και ο 22χρονος πορτιέρο Αλέξανδρος Μπάτσας, ο οποίος είναι και αυτός μεταγραφή της εμβόλιμης περιόδου του περασμένου Ιανουαρίου.
Στον βασικό κορμό της ομάδας ανήκουν και συνεχίζουν οι νεαροί γηγενείς, Αλ. Μπάκας, Π. Μπάκας, Γ. Τσιούλος, Π. Τσιούλος, Υφαντής, Αποστολόπουλος, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης, Κυβέλος, οι οποίοι φέτος ήταν βασικά στελέχη στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και σίγουρα συνέλεξαν αρκετές εμπειρίες.
Όσο αφορά τις μεταγραφές έχουν αποκτηθεί οι Μπερτσιάς, Κακλαμάνος, Κανελλόπουλος, Μαούνης, ενώ στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος θα λάβουν μέρος οι 16χρονοι Μάριος Αγγέλου, Χρήστος Μπάρκας, οι 17χρονοι Αδάμ Φούρλας, Παναγιώτης Δάρρας και οι 18χρονοι Ηλίας Κυριακίδης, Παύλος Στρατικόπουλος, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Παπαδάς, Μιχάλης Κιουρτσής, που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Επίσης στον Θρίαμβο επέστρεψε από το Δάσος Χαϊδαρίου και ο 18χρονος Κώστας Παπαναστάσης, ο οποίος προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα.
Από το περσινό ρόστερ, παρελθόν αποτελούν οι Ντουλές, Μαστρογιάννης, Τάπραντζης και Βαρουξής.
Να σημειωθεί επίσης ότι ο Ταξιάρχης Καράμπελας δόθηκε δανεικός στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ την άλλη εβδομάδα θα αποφασιστεί που θα δοθούν δανεικοί για την επόμενη σεζόν οι Φώτης Σακαρτζής, Διονύσης Παπαναστάσης, οι οποίοι επέστρεψαν και αυτοί από το Δάσος.
Όπως τονίσαμε και στις αρχές του άρθρου, στην ομάδα απομένουν να γίνουν ελάχιστες ακόμη προσθαφαιρέσεις (την επόμενη εβδομάδα) και το… παζλ του ρόστερ να κλείσει οριστικά.