ΟΙ “ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ” ΚΑΝΟΥΝ

ΠΕΡHΦΑΝΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

 

LYK 1

 

 

 

Όλο το Χαϊδάρι μιλά για τους «μπέμπηδες» του Γ.Νούτση, τους μαθητές τους 4ου Λυκείου που κατέκτησαν την 3η θέση!! Μπράβο σε όλα τα Παιδιά!!!Θερμά συγχαρητήρια στην Σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του 4
ου Λυκείου Χαϊδαρίου που έκαναν ολόκληρη την πόλη περήφανη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Σχολικό τουρνουά Ποδοσφαίρου.
Οι νεαροί «μπαλαδόροι» αφού κέρδισαν με επιβλητικά σκορ μια σειρά από αγώνες οδηγήθηκαν στην τελική φάση που διεξήχθη στα Γιάννενα. Εκεί αντιμετώπισαν έναν πολύ δυνατότερο αντίπαλο ένα ιδιωτικό σχολείο που συγκεντρώνει ποδοσφαιρικά ταλέντα από όλη τη Μακεδονία.Πάλεψαν παλικαρίσια και κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα νικώντας το Πέραμα Ρεθύμνου με 5-4 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 3-3). Το 4ο Λύκειο είναι ο πραγματικός πρωταθλητής ανάμεσα στα Δημόσια Σχολεία και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι!

Την Πέμπτη το βράδι, ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μοσχονάς, Νίκος Καραγιάννης και Κώστα Βορέας, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Θερμού και γονείς των παιδιών, υποδέχθηκαν την ποδοσφαιρική αποστολή που επέστρεφε από τα Γιάννενα. Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, τους δασκάλους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Γιώργο Νούτση και τον Διευθυντή του Σχολείου Δημήτρη Πανταγιά για τη σημαντική συμβολή τους. Η υποδοχή συνεχίστηκε με συνθήματα, επευφημίες και αναμνηστικές φωτογραφίες!

Το πιο σημαντικό από όλα είναι η διαδρομή, αυτή αξίζει όταν τη ζεις πραγματικά, όταν δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό!
Όταν θα γίνεται κάθε χρόνο το σχολικό πρωτάθλημα όλοι θα φέρνουν στο μυαλό τους αυτή την πορεία! Καλή επιτυχία στο διάβασμα και τις Πανελλαδικές εξετάσεις!

 

 

 

 

LYK 2

 

 

LYK 3

 

 

LYK 4

 

 

LYK 5

 

 

LYK 6

 

 

LYK 8