«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

Ο Αν. ΥΠΕΞ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

 

arxvarvi

 

 

Στην πόλη μας το Χαϊδάρι και στο φημισμένο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» του κ. Τάκη Σπίνουλα, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022 ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος δεξιώθηκε τα μέλη της Νομαρχιακής ΝΔ Δυτικής Αθήνας (Β2 ΔΕΕΠ), όπως και τους Προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας από τους επτά (7) Δήμους της εκλογικής περιφέρειας μας.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, παρά το βαρύ πρόγραμμα του, ειδικά αυτή την περίοδο με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, δεν αμελεί και τα καθήκοντα του ως πρώτος Βουλευτής της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, όπου επί καθημερινής βάσης, τόσο αυτός, όσο και οι στενοί συνεργάτες του, παρακολουθούν και ενεργούν, σε ότι αφορά τις τοπικές κοινωνίες μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, έγινε η χθεσινοβραδινή συνάντηση, όπου ο κ. Βαρβιτσιώτης, είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις, για την καθημερινότητα στους Δήμους μας, την εν γένει κυβερνητική πολιτική, αλλά και τα θέματα των κομματικών οργανώσεων στις περιοχές μας.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ από την χθεσινή συνάντηση.

 

* Στην αρχική φώτο, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τον κ. Τάκη Σπίνουλα

 

DDMESS1

 

 

 TV6

 

TV8

 

TV9

 

TV10

 

TV11a

 

TV13

 

 

DDMESS1

 

 

TV14

 

TV18

 

TV20

 

TV21

 

TV23

 

TV24

 

TV25

 

 

DDMESS1

 

 

TV26

 

TV27

 

TV28

 

TV29

 

TV30

 

TV1

 

 

DDMESS1

 

 

TV3

 

TV4

 

TV5

 

TV7

 

TV12

 

TV16

 

TV17

 

TV19

 

 TV20

 

DDMESS1