ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

XRYSSDIN

 

 

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (αριστερά στην κεντρική φώτο), υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός (δεξιά στην κεντρική φώτο), σε συνάντηση κατά την οποία συζήτησαν για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην πόλη μας.

Στο δελτίο τύπου, που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή, τονίζονται τα εξής:

«Σε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχϊδη, συζητήσαμε για την καλύτερη αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας στο Χαϊδάρι. Ανέπτυξα στον Υπουργό όλες τις πλευρές του σοβαρού αυτού θέματος. Τη μεγάλη έκταση του Δήμου μας, την επιβάρυνση του τοπικού Α.Τ. λόγω της λειτουργίας του hotspot αλλά και των αναγκών συνοδείας κρατουμένων στα Νοσοκομεία της πόλης, την υπερτοπική εγκληματικότητα που εκδηλώνεται γύρω από τον άξονα της Λ. Αθηνών. Συμφωνήσαμε στη λήψη μέτρων με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Μετά από την άμεση παρέμβαση του Υπουργού, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Χαϊδαρίου οι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.: Υποστράτηγος κ. Τζεφέρης Πέτρος, Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, Αντιστράτηγος κ. Γαλιάτσος Γεώργιος, Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Κωστούλας, Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παχής Κωνσταντίνος από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνόμος Β΄ κ. Πάρνος Ιωαννης, Αναπληρωτής Διοικητής ΑΤ Χαϊδαρίου, Διοικητής Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, κ. Βραχάς Πέτρος.

Συζητήσαμε με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες για την αποτροπή κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα. Επίσης θα εξεταστεί η αύξηση των εποχούμενων περιπολιών, για την αντιμετώπιση περιστατικών ανομίας σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου, τους οποίους μάλιστα επισκέπτονται και μικρά παιδιά. Οι δράσεις αυτές θα υλοποιηθούν τόσο από δυνάμεις του τοπικού Α.Τ. όσο και από τις μηχανοκίνητες μονάδες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου μέσω της καλής συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί ακόμη περισσότερο η ομαλή λειτουργία της πόλης και οι ζωές και οι περιουσίες των συμπολιτών μας».

 

DOMOKYR