ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ – ΕΘΝΙΚΗ Κ14

 

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

KASE

 

 

Μία ακόμη τιμητική συμμετοχή, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του τον Αστέρα Χαϊδαρίου, όπως επίσης και για την πόλη μας το Χαϊδάρι, η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή Σπύρου Κατηφόρη στο καλοκαιρινό καμπ της ΕΠΟ για αθλητές – γεννηθέντες το 2004, το οποίο έχει την ονομασία «Training The Future» και διεξάγεται στο Καρπενήσι Ευρυτανίας από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2018.
Tο καμπ της Προ-Εθνικής Κ14 υλοποιείται από τις Διευθύνσεις Στρατηγικής Ανάπτυξης των Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ και ο Σπύρος Κατηφόρης επιλέχθηκε μετέχοντας σε αυτήν την προεπιλογή, η οποία απαρτίζεται από 44 παίκτες από όλη την Ελλάδα και έχουν ξεχωρίσει στα αντίστοιχα γεωγραφικά κλιμάκια.
Η αποστολή διαμένει στο Hotel Spa Montana και οι νεαροί παίκτες λαμβάνουν μέρος σε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και προπονητικών προγραμμάτων. Μάλιστα οι 36 παίκτες – μεταξύ αυτών και ο Κατηφόρης - είναι μέλη μικτών ομάδων ενώσεων και αγωνίζονται αποκλειστικά σε ερασιτεχνικούς συλλόγους.
Την ευθύνη για την εκπαίδευση έχουν ο Ευρυτανικής καταγωγής τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΟ Χαράλαμπος Ζελενίτσας και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Βασίλης Γεωργόπουλος, Θοδωρής Ελευθεριάδης και Στέφανος Αϊβαλιώτης.
Ξεχωρίζει η παρουσία του Ζήση Βρύζα, τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.
Το «Training the future» αποτελεί τη νέα πρωτοβουλία της ΕΠΟ που έχει ως στόχο την εκπαίδευση, εκγύμναση και ενημέρωση Ενωσιακών προπονητών και νεαρών παικτών κάτω των 14 ετών. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από ερασιτεχνικά σωματεία, να αναδείξουν στις δεξιότητές τους και να μπουν στον προθάλαμο των Εθνικών Ομάδων.
Ο Σπύρος Κατηφόρης (κεντρική φώτο) γεννήθηκε το 2004, είναι μέλος του καλού Παιδικού τμήματος του Αστέρα Χαϊδαρίου, που έφτασε φέτος ως τις καλύτερες 16 ομάδες του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, ενώ ο νεαρός συμπολίτης μας ήταν μάλιστα και ο αρχηγός της Μικτής Παίδων ΕΠΣΑ, που πήγε στα τελικά των τεσσάρων (4) καλύτερων μικτών της Ελλάδας. Αρχικά στον Αστέρα Χαϊδαρίου είχε προπονητή και μέντορα τον βετεράνο άσο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Μάξιμο Κατικαρίδη, ενώ την φετινή σεζόν (2017-2018) που ολοκληρώθηκε είχε προπονητή τον Θανάση Πατρικίδη. Αγωνίζεται επί το πλείστον ως μεσοεπιθετικός, αλλά μπορεί να καλύψει και τις πτέρυγες, ενώ, τέλος, πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε την β΄ τάξη του Γυμνασίου.

 

 

BORDOX

 

 BORDO (Patisserie – Boulangerie – Café): Στρ. Καραϊσκάκη 63, 210 5324269 (ωράριο λειτουργίας καταστήματος 08.00 – 23.00, ωράριο ντιλίβερι 08.00 – 20.00).