ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Β5 ΝΟ.Δ.Ε

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

 

 

 

XARALEX

 

 

Εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία την προσεχή Κυριακή 13 Μαίου 2018 και ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Χαράλαμπος Αλεξανδράτος (Μπάμπης) σε σχετικό του μήνυμα αναφέρει: “Φίλη Νεοδημοκράτισσα, Φίλε Νεοδημοκράτη
Ζητώ τη στήριξή σας στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας της 13ης Μαΐου 2018 για Πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ.
Είμαι Δάσκαλος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών - τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης - και με μετεκπαιδεύσεις στα Παιδαγωγικά και στα Διοικητικά.
Υπηρέτησα ως Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη περιφέρειά μας, δηλαδή στους Δήμους Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Ιλίου, Καματερού και Αγίων Αναργύρων. Εργάστηκα επίσης επί πολλά χρόνια ως Δάσκαλος και Διευθυντής Δημοτικών σχολείων.
Ανέπτυξα πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση, όπως Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Συλλόγων Δασκάλων, αιρετό μέλος σε Περιφερειακά Συμβούλια, Οργανωτικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΔΑΚΕ.
Έχω υπηρετήσει το Γονεϊκό Κίνημα και ήμουν μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας.
Εκλέχτηκα Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθηνών το 2006 και υπηρέτησα στη θέση του Αντιπροέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών έως τις 31-12-2010.
Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 συμμετείχα ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Δυτικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή στην περιφέρειά μας. όπου ήρθα πρώτος σε αριθμό ψήφων.
Ήμουν υποψήφιος Βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών και έφερα πολύ καλή σειρά σε αριθμό ψήφων (24ος επί συνόλου 46 υποψηφίων).
Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Κατοικώ μόνιμα στη περιφέρειά μας και είμαι δημότης Ιλίου.
Με συνέπεια, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια υπηρέτησα την κοινωνία και την παράταξη μας έως σήμερα, επί 30 και πλέον έτη, αρχίζοντας και τελειώνοντας την καριέρα μου στις τάξεις των Σχολείων μας, κοντά στα παιδιά μας, χωρίς να επιδιώξω και χωρίς να πάρω κανένα προσωπικό όφελος, με μοναδικό γνώμονα, σκοπό και στόχο, την επιδίωξη και την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, που θα ανήκει σε όλους μας και προπάντων στα παιδιά μας, στην κοινωνία μας και στην Πατρίδα μας.
Το ζητούμενο στις εκλογές της 13ης Μαΐου, είναι να πάμε όλοι μαζί στις κάλπες και μεταξύ αξίων συνυποψηφίων, να επιλέξουμε αυτούς που θεωρούμε καλύτερους να μας εκπροσωπήσουν και να πλαισιώσουν το συνέδριο του κόμματος, καθώς και να στελεχώσουν τις ΔΗΜ.Τ.Ο. και τις ΝΟ.Δ.Ε. που είναι ο «καθρέπτης» του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες, ώστε από την επομένη κιόλας ημέρα να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Πρόεδρό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ισχυρό Πρωθυπουργό.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων».


Αλεξανδράτος Χαράλαμπος (Μπάμπης)
Δάσκαλος – Πολιτικός Επιστήμων
Υποψήφιος Πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ
Τηλ: 2102639001 Fax: 210 2639002, Κιν.: 6932 389394
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και βάζουμε ένα σταυρό προτίμησης στον υποψήφιο Πρόεδρο για ΝΟ.Δ.Ε. στο πάνω μέρος του ψηφοδελτίου και έως τρεις σταυρούς, στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου, για τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε.