ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΟΥΚΑΚΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Συνεχίζει τις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις του ο Αστέρας Χαϊδαρίου ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την περίοδο 2016-2017 στην πρώτη παρουσία του στα επίσημα αθηναϊκά πρωταθλήματα της Αθήνας. Νωρίς σήμερα το απόγευμα Τρίτης 30 Αυγούστου ο σύλλογος της πόλης μας ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ταλαντούχου Θοδωρή Δήμα (δεξιά φώτο) και του έμπειρου Γιώργου Καουκάκη (φώτο αριστερά).
Ο Θοδωρής Δήμας, την σεζόν που πέρασε (2015-2016) αγωνίστηκε στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου είχε 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο Δήμας είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ο Γιώργος Καουκάκης στο δεύτερο μισό της προηγούμενης περιόδου αγωνίστηκε στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου είχε 6 συμμετοχές, ενώ πιο πριν ήταν στον Ολ. Καρπάθου. Ο έμπειρος Γιώργος Καουκάκης, αγωνίζεται ως στόπερ και είναι 32 ετών.
Πριν από τις δύο σημερινές μεταγραφές, ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Γιώργου Καλογερόπουλου από Π. Φάληρο, Καρέν Τονικιάν από ΑΕ Αιγάλεω, Έρντι Τσότα από ακαδημίες ΑΟ Αιγάλεω, Σπύρου Αρεγκάχεγκν – Παπαδέλλη από Γαλάτσι, Σπύρου Γιαννέλου, Βασίλη Παπαδημητρακάκη, Κώστα Τσουκανά από Ηρακλή Πετρούπολης, Βασίλη Μόσχου από Διαγόρα Αιγάλεω και Βαγγέλη Σταυράκογλου από ΑΕ Νίκαια.