ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

 

ARTINA

 

 

Την πρώτη μεγάλη εκτός έδρας αποστολή του πραγματοποιεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου, καθώς την προσεχή Παρασκευή η ομάδα της πόλης μας ταξιδεύει για τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, όπου τμήματα των ακαδημιών του σωματείου θα λάβουν μέρος σε σπουδαίο τουρνουά, που διοργανώνει η WEST ATTICA SOCCER STARS.
Πιο συγκεκριμένα το OPEN WEST ATTICA SOCCER STARS σε συνεργασία με την ιστορική ομάδα του ΤΈΛΟΥ ΑΓΡΑΣ και υπό την αιγίδα των ΕΠΣ Μεσσηνίας, Δήμου Τριφυλλίας, διοργανώνουν καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό EVENT στις (24-25-26/6) στους Γαργαλιάνους και στα Φιλιατρά.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα έχει πολυάριθμη αποστολή, καθώς την Παρασκευή το πρωϊ από το Παλατάκι θα αναχωρήσουν 100 άτομα εκ των οποίων 42 μικροί αθλητές της ομάδας, παράγοντες, τεχνική ηγεσία και γονείς.
Τους Γαργαλιάνους είχε επισκεφθεί πριν λίγες μέρες ο Αντιπρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Περιβολαράκης, ο οποίος είχε μεταβεί στην κωμόπολη της Μεσσηνίας, προκειμένου να διευθετήσει όλα τα τελευταία διαδικαστικά θέματα με τον εκπρόσωπο των διοργανωτών κ. Γιώργο Δημητρακόπουλο, καθώς και να επιθεωρήσει τα ξενοδοχεία που θα καταλύσουν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, όπως και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Επίσης έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο τουρνουά θα παρακολουθήσουν και πολλοί σκάουτερ από άλλες ομάδες, τόσο της Αθήνας, όσο και της ευρύτερης Πελοποννήσου.

Οι αποστολές θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία της Μαραθόπολης Μεσσηνίας (ARTINA και ARTINA NUOVO – σχετική κεντρική φώτο).

 

 

 

 

ASTSIMA

 

ARTINA2

 

 

ARTINA3