ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

ASTARX

 

 

Πρωτοπορεί σύμφωνα με τα ισχύοντα ποδοσφαιρικά δεδομένα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, η νεοσύστατη ομάδα της πόλης μας με τις ανερχόμενες ακαδημίες ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες ακολουθούν ότι σύγχρονη φιλοσοφία εντάσσεται στο πρόγραμμα εξάσκησης νεαρών αθλητών και έπειτα από εισήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας κ. Μάξιμου Κατικαρίδη, κρίθηκε αναγκαίο το Παμπαιδικό τμήμα να κάνει μία έξτρα προπόνηση, αυτή την φορά σε πισίνα κολυμβητηρίου. Έτσι τα παιδιά του Παμπαιδικού τμήματος πέρα από τις τρεις προπονήσεις την εβδομάδα επί αγωνιστικου χώρου και την συμμετοχή σε αγώνα, θα κάνουν πλέον και μία προπόνηση στο κολυμβητήριο του Δήμου Χαϊδαρίου, προπόνηση η οποία έχει στόχο την ενδυνάμωση.
Ο Κατικαρίδης, όπως και ο προπονητής των άλλων τμημάτων κ. Γιάννης Κυπρίου, παρακολούθησαν ειδικά σεμινάρια σχετικά με αυτό το θέμα, δηλαδή την προπόνηση ποδοσφαιρικών τμημάτων σε πισίνα με ασκήσεις κολύμβησης και προχώρησαν σε αυτή την καινοτομία, που δύσκολα συναντά κανείς σε άλλες ακαδημίες. Κατόπιν αιτήματος και όλων των διαδικασιών, η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ προχώρησε στις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται και η ομάδα της πόλης μας δύο φορές την εβδομάδα θα έχει την ευκαιρία οι αθλητές της να προπονούνται στον δικό τους διάδρομο. Ο Κατικαρίδης είχε επαφή με την αντίστοιχη προπονήτρια κολύμβησης, όπου κατέστρωσαν ειδικό ασκησιολόγιο και πλέον τα παιδιά του Παμπαιδικού ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.
Προπονήτρια των αθλητών του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ σε αυτό το πρόγραμμα είναι η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Τεχνική Κολύμβηση και μέλος της Εθνικής Ομάδας με πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους, κ. Σοφία Κτενά.

 

AST7

 

Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΟΦΙΑ ΚΤΕΝΑ

 

AST3

 

AST8

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

 

AST2

 

AST4

 

 

AST13

 

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ κ. ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ

 

KTE1

 

Η ΣΟΦΙΑ ΚΤΕΝΑ

 

KTE

 

AST6

 

 

AST10

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΠΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

 

ASTX1

 

ASTARX

 

 

AST9

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΙΟΥ

 

ASTX

 

AST12