ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

 

  Την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του Café Corner Palace στο Χαϊδάρι πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας από την ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των Εθνικοτοπικών Συλλόγων της πόλης μας, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Χαϊδαρίου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Καραπέτρος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου κ. Τοκατλίδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό οι Μακεδόνες Τάκης Λουκανίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, του Παναθηναϊκού και του Άρεως, και Ανέστης Βλάχος, σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου Ζορμπίδης Σάκης και Αβραμίδης Σάββας οι οποίοι τυγχάνουν ιδρυτικά μέλη της Ένωσης.

  Ο κ. Αβραμίδης μάλιστα, εξελέγη και μέλος του Δ.Σ. στις Αρχαιρεσίες που ακολούθησαν μετά την εκδήλωση.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης έχει ως εξής:

Καραπέτρος Απόστολος Πρόεδρος, Στάθης Αθανάσιος Αντιπρόεδρος Α', Καριοφύλλης Κων/νος Αντιπρόεδρος Β', Κριδερά Αγγελική Γεν. Γραμματέας, Τσαμπάζογλου Σάββας Ταμίας, Καραλιώτας Ιωάννης Υπ. Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου, Δημητριάδη Κυριακή Υπ. Χορού, Καραγιάννης Αστέριος Υπ. Γραφείου & Εκδηλώσεων, Αβραμίδης Σάββας, Δράμαλης Κων/νος, Δροσάκης Ευάγγελος και Μεντεσίδης Θεόφιλος, Μέλη Δ.Σ.