ΑΡΩΜΑ… ΑΓΓΛΙΑΣ (ARSENAL) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Άρωμα… Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα, άρωμα ΑΡΣΕΝΑΛ, είχαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ Χαϊδαρίου. Ο θεσμός Arsenal Soccer Schools (Ελλάδος και Κύπρου) γιόρταζε τα 10 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας του στη χώρα μας με επίσημη προσκεκλημένη την υπεύθυνη ανάπτυξης του γυναικείου τμήματος της Arsenal F.C. και εξέχον μέλος της οικογένειας της Arsenal, την ALLAN CIARA.
Το προηγούμενο Σάββατο το πρωί, παρουσία της κ. Allan Ciara, διοργανώθηκε προπονητικό camp στις εγκαταστάσεις του AFC στο Χαλάνδρι, στο οποίο έλαβαν μέρος κορίτσια γεννηθέντα τα έτη από 1998 έως 2005. Η πόλη μας και ειδικότερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ είχε αισθητή παρουσία στην συγκεκριμένη διοργάνωση , καθώς από την Arsenal Soccer Schools, είχαν επιλεγεί και έλαβαν μέρος στα αγωνιστικά διπλά τρεις αθλήτριες ποδοσφαίρου του Αστέρα και συγκεκριμένα οι Εμμανουέλλα Σκάγκου, Χριστίνα Σγουράκη και Κατερίνα – Μαρία Ιωάννου. Οι τρεις ταλαντούχες αθλήτριες του Αστέρα Χαϊδαρίου παρακολουθούνται στενά το τελευταίο διάστημα από την Arsenal Soccer Schools και επ’ ευκαιρίας της παρουσίας της κ. Allan Ciara, έδωσαν το παρόν προκειμένου να δώσουν τα πρώτα αγωνιστικά τεστ. Τις τρεις αθλήτριες συνόδευαν ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ Χαϊδαρίου κ. Μάξιμος Κατικαρίδης, καθώς και ο προπονητής κ. Γιάννης Κυπρίου. Επίσης το απόγευμα του Σαββάτου οι Κατικαρίδης και Κυρίου παρακολούθησαν την προπονητική ημερίδα, που διοργάνωσε η Arsenal Soccer Schools με κεντρική ομιλήτρια την κ. Allan Ciara και θέμα: “ ΠΑΡΟΥΣIΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚHΣ MΕΘΟΔΟΛΟΓIΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕIΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».
* Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: Μάξιμος Κατικαρίδης, Alan Kiara, Σγουράκη Χριστίνα, Σκάγκου Εμμανουέλα, Κατερίνα – Μαρία Ιωάννου, Γιάννης Κυπρίου.