ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ...

 

 

 THEOFANEIA ARXIKI

 

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών», την Τετάρτη 6/1 στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου για τον αγιασμό των υδάτων στο δημοτικό κολυμβητήριο. Αφού είχε πραγματοποιηθεί, νωρίτερα, η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού στο Σκαραμαγκά.
Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, μέλη διοικήσεων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο κόσμος, όπου γονείς με τα παιδιά τους γέμισαν τις κερκίδες του κολυμβητηρίου.
 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από 6 χρόνια και οι Χαϊδαριώτες έδειξαν με τη συμμετοχή τους πόσο έλειψαν τα προηγούμενα χρόνια και ποσό χρειάζεται να γίνονται εκδηλώσεις σαν κι αυτή.
Στη ρίψη του σταυρού πάνω από πενήντα παιδιά, μικρότερα και μεγαλύτερα, βούτηξαν στην προσπάθεια να πιάσουν το Σταυρό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους παρευρισκόμενους.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και προκοπή. Στη συνέχεια, βράβευσε  ο αθλητής του Ολυμπιακού Πειραιώς Άγγελος Βλαχόπουλος για την κατάκτηση της τρίτης νίκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών 2015 στο Kazan της Ρωσίας.
Ακολούθως, βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές της πόλης μας, της Α.Ε. Χαϊδαρίου, που διακρίθηκαν σε διεθνείς αγώνες, στα αθλήματα της κολύμβησης & της τεχνικής κολύμβησης.

Τέλος, έγινε η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού κολυμβητήριου.
                                      
THEOFANEIA 01

 

THEOFANEIA 05

 

 

THEOFANEIA 02

 

THEOFANEIA 03

 

 

THEOFANEIA 04

 

 

 

THEOFANEIA 06