dimotiki astynomia 

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, είναι μεταξύ αυτών που δεν κατάφερε να συστήσει το σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας –για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενο άρθρο- με συνέπεια οι αρμοδιότητές της να ασκούνται από την Ελληνική Αστυνομία. Παράλληλα όμως, παρέχεται η δυνατότητα στους Δήμους να καθορίζουν την παράλληλη άσκηση των ανωτέρω αρμοδιοτήτων από υπαλλήλους τους, με απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό κι έγινε…

Η διοίκηση του Δήμου, ορίζει τους κάτωθι υπαλλήλους οι οποίοι θα ασκούν τις αρμοδιότητες που αναφέρονται στην αριθ. 267/2013 απόφαση του ∆.Σ. ως κατωτέρω:

1. Τους υπαλλήλους ∆άβρη Παναγιώτη, Μενδρινού Αικατερίνη και Μπρουσκάκη Γιώργο για τον έλεγχο τήρησης των διατάξεων που αφορούν την ύδρευση, την άρδευση και την αποχέτευση, όπως αυτές περιλαμβάνονται στην εκάστοτε κείμενη νομοθεσία και στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, καθώς και τον έλεγχο τήρησης των διατάξεων, που αφορούν στη σήμανση των εργασιών που εκτελούνται στις οδούς και στις υποχρεώσεις αυτών που εκτελούν έργα και εναποθέτουν υλικά και εργαλεία στο δημοτικό οδικό δίκτυο και τον έλεγχο για τη λήψη μέτρων ασφάλειας και υγιεινής σε εργασίες που εκτελούνται.

2. Τους υπαλλήλους Πανόπουλο Ανδρέα, Μαργούνη ∆ημήτριο, Τζαβολάκη Νικόλαο και Λιούλια Ιωάννη για τον έλεγχο της τήρησης των όρων που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, για τη χρήση των αλσών, των κήπων, των πλατειών και των παιδικών χαρών, καθώς και τον έλεγχο της τήρησης της καθαριότητας σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους της εδαφικής περιφέρειας του δήμου και γενικότερα της τήρησης των κανόνων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και τις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις καθώς και τον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, με την διοικητική υποστήριξη της υπαλλήλου Σεϊτανίδη ∆ημητρίας

3. Τους υπαλλήλους Καντερέ Βασίλειο με αναπληρωτή τον Κατσανεβάκη Πέτρο, Αθανασίου Αγαθή με αναπληρώτρια την Γλατζή Κλεοπάτρα, Νικολάου Ειρήνη με αναπληρώτρια την Μπέντα Γενοβέφα και ∆αούση ∆ιονύσιο με αναπληρωτή τον Πανόπουλο Ανδρέα για τον έλεγχο της τήρησης των όρων οι οποίοι προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, για τη χρήση και λειτουργία των δημοτικών αγορών, των εμποροπανηγύρεων, των χριστουγεννιάτικων αγορών και γενικά των υπαίθριων δραστηριοτήτων, καθώς και τον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν στο υπαίθριο εμπόριο και στις λαϊκές αγορές. Τον έλεγχο της τήρησης των όρων οι οποίοι προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και τις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων (τραπεζοκαθίσματα, πάσης φύσεως εμπορεύματα, προωθητικές ενέργειες κλπ).

4. Τους υπαλλήλους Παππά Αθανάσιο, Σκορδά Παναγιώτη και Αθανασίου Αγαθή για τον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν στην υπαίθρια διαφήμιση, καθώς και τον έλεγχο της τήρησης ειδικότερων προδιαγραφών κατασκευής και προϋποθέσεων τοποθέτησης διαφημιστικών πλαισίων, που τυχόν έχουν τεθεί με τοπικές κανονιστικές αποφάσεις.

5. Τους υπαλλήλους Ανδρομιδά Αναστάσιο, Ελένη ∆ημήτριο, Μαγειρία Θάλεια και Γλατζή Κλεοπάτρα για την εκτέλεση των διοικητικών κυρώσεων που αφορούν τη λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, των οποίων την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας χορηγούν οι δημοτικές αρχές.

6. Τους υπαλλήλους Αργύρη Ελένη και Φιλιππάτου Χρυσάνθη για την χορήγηση βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.