ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


 

Το ετήσιο αντάμωμα του για διασκέδαση διοργανώνει το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024, στο ποιοτικό μουσικό μεζεδοπωλείο «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» του Αιγάλεω, ο εν Αθήναις Σύνδεσμος Δαφνιωτών Αιτωλοακαρνανίας.
Το νέο ΔΣ (εξελέγη το Νοέμβριο του 2023) υπό την Προεδρία της δραστήριας και με όρεξη για προσφορά, κ. Ρένας (Ειρήνη) Μπάρλα (η οποία είναι κάτοικος Χαϊδαρίου με ενεργή δράση και στην πόλη της, ως Αντιπρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου), μαζί με όλα τα μέλη του Συνδέσμου, θέλουν να κρατήσουν ζωντανή αυτή την φλόγα αγάπης και το αληθινό ενδιαφέρον για τον Δαφνιά, «κινητοποιώντας» όσο το δυνατόν περισσότερους φίλες και φίλους.
Σε αυτό το πλαίσιο και με το ξεκίνημα αυτής της νέας χρονιάς, ο Σύνδεσμος καλεί τους απανταχού Δαφνιώτες σε αυτό το γλέντι! (Μεσημέρι – προσέλευση από τις 13.00 - Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024, «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» - Αιγάλεω, Αγ. Λαύρας 5, στον Πεζόδρομο, πλησίον διασταύρωσης Θηβών & Ιεράς Οδού)
Την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του, εκτός των άλλων, και ο νέος Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, που κατάγεται από τον πανέμορφο Δαφνιά Αιτωλοακαρνανίας.
Για την ιστορία, το νέο ΔΣ του Συνδέσμου, που εξελέγη, μετά από τις αρχαιρεσίες στις 26 Νοεμβρίου 2023, έχει ως εξής:


Πρόεδρος: Μπάρλα Ειρήνη

Αντιπρόεδρος: Σκλαβούνου Χριστίνα

Γραμματέας: Ζαπαντιώτη Σοφία

Ταμίας: Τσάγκουρνας Χαρίλαος

Μέλος: Σκλαβούνος Κωνσταντίνος

Αναπληρωματικά μέλη:

Σκύφας Δημήτριος

Σκλαβούνος Χρήστος

Σαλευρής Ηλίας

Ελεγκτική επιτροπή:

Σαλευρής Αθανάσιος

Γρομιτσάρης Ευθύμιος

Μακρυγιάννη Χριστίνα