…ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΔΗ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Το καλύτερο το άφησαν για το τέλος, κάτι… σαν το κερασάκι στην τούρτα, και λίγα 24ωρα πριν την λήξη της α΄ μεταγραφικής περιόδου για την σεζόν 2023-2024, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, πραγματοποίησε την καλύτερη μεταγραφή του!

Μια μεταγραφή – σεισμό για τα δεδομένα της ομάδας, αλλά και για την κατηγορία.

Ένας παίκτης – ορχήστρα, μαχητικός, δημιουργικός, ευφυέστατος στον αγωνιστικό χώρο, ηγετικός, με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και με σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, ο πολύπειρος, Κώστας Ηλιάδης, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Χαϊδαρίου, που αν μη τι άλλο, προσδίδει ποιότητα και δυναμική στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, που λαμβάνει μέρος στην διοργάνωση της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεδομένων, ο Κώστας Ηλιάδης, στην παρούσα χρονική περίοδο, δεν συνέχισε, παρά τις πολλές προτάσεις, σε συλλόγους της ανώτερης κατηγορίας σε Αθήνα και Πειραιά, αλλά επιζήτησε, σε επίπεδο κλίμακος, να αγωνιστεί σε μια ομάδα, που να τηρεί σταθερά στάνταρ οργάνωσης και παρουσίας.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, είχε συνομιλίες με τον προπονητή Χρήστο Γιώτη και τους παράγοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου από την πλευρά του, και γνωρίζοντας άριστα τα δεδομένα των μικρών ερασιτεχνικών κατηγοριών, αναγνώρισε θετικά, τόσο το καλό επίπεδο και την «φιλοσοφία» του χαϊδαριώτικου σωματείου, όσο την σωστή οργανωτική δομή, αλλά και το εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου.

Μέσω των επαφών, οι ιθύνοντες τον σύλλογο και το προπονητικό τιμ, πέρα από τις, αναμφίβολα, σπουδαίες ποδοσφαιρικές ικανότητες του Κώστα Ηλιάδη, ξεχώρισαν και το ακέραιο του χαρακτήρα του, ένα από τα βασικά «συστατικά», που… επενδύουν κατά βάση στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν, προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν στην τελική συμφωνία συνεργασίας.

Στα πιο πρόσφατα στατιστικά του, ο 28χρονος σπουδαίος μεσοεπιθετικός με την αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική διαδρομή, την σεζόν 2013-2014 με τον Αετό Κορυδαλλού στην Α΄ Πειραιά είχε 17 συμμετοχές και ένα (1) γκολ. Ακολουθεί ένα τριετές πέρασμα του από την Θύελλα Κορυδαλλού, όπου την περίοδο 2014-2015 στην Β΄ ΕΠΣΠ είχε 8 εμφανίσεις και ένα (1) γκολ, ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές χρονιές (2015-2016 & 2016-2017), στην Α΄ Πειραιά με την ίδια ομάδα είχε 23 (3 γκολ) και 4, συμμετοχές, αντίστοιχα.

Το 2017-2018, φοράει την φανέλα της αγαπημένης του, Ελλάς Ποντίων, στην Α΄ Πειραιά όπου παίζει σε 18 ματς (5 γκολ). Συνεχίζει στους Πόντιους για τα επόμενα 3,5 χρόνια στην Α΄ ΕΠΣΠ, όπου, την χρονιά 2018-2019 αγωνίζεται 24 φορές (7 γκολ), την περίοδο 2019-2020 έχει 17 εμφανίσεις και 7 γκολ, την περίοδο της πανδημίας (2020-2021) παίζει σε 6 ματς (2 γκολ), ενώ στο α΄ μισό της σεζόν 2021-2022 καταγράφει 6 συμμετοχές. Στο β΄ μισό της χρονιάς παίζει σε 11 ματς (1 γκολ) με την φανέλα των Φιλάθλων στην Α΄ Πειραιά, ενώ την περασμένη περίοδο είχε 5 συμμετοχές και ένα (1) γκολ με τον Δία Κορυδαλλού στην Α΄ Πειραιά.

* Στην κεντρική εικόνα, αριστερά, ο Κώστας Ηλιάδης… επί τω έργω με την φανέλα των Ποντίων και στο δεξί στιγμιότυπο, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ελλάς Ποντίων, σε αγώνα με τον Φαληρικό στις 4 Οκτωβρίου 2020.