ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

Ο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου από την μέρα ίδρυσης του υπηρετεί ένα ποδόσφαιρο με κορωνίδα το κοινωνικό πρόσημο.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως και άλλες φορές όταν χρειάστηκε, σε ειδικές περιπτώσεις, ο Αστέρας Χαϊδαρίου και η αθλητική του οικογένεια έδωσε παρών.

Έτσι και τώρα, που η Θεσσαλία μετράει τις πληγές της και οι κάτοικοι της βρίσκονται στο έλεος του θεού, η ομάδα της πόλης μας με επικεφαλής την δραστήρια Πρόεδρο της κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, οργάνωσε και ξεκινάει πρωτοβουλία αλληλεγγύης, προκειμένου να συγκεντρωθούν σχολικά είδη και να δοθούν σε παιδιά στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες τις οποίες βιώνουν συνάνθρωποι μας στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας αποφάσισαν σύσσωμοι την συγκέντρωση σχολικών ειδών εν όψη της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Κάποια παιδιά δυστυχώς δεν είναι τυχερά αυτές τις μέρες να ζήσουν την χαρά να ψωνίσουν το καινούριο τους μολύβι!! Ας προσθέσουμε λοιπόν μαζί ένα λιθαράκι και να κάνουμε ένα παιδί να χαμογελάσει!! Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνεται καθημερινά 17:00-21:00 στα γραφεία μας στο γήπεδο ΚΕΒΟΠ από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Ευχαριστούμε πολύ!!!».