ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΚΑΚΟΣ

 

 

Μπαίνει μπροστά στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, ο κ. Μιχάλης Λεκάκος, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Τομέα Δυτικής Αθήνας με τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του κ. Νίκου Χαρδαλιά.

«Όλοι μαζί στηρίζουμε και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΥΠ. Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά για τη μεγάλη νίκη και ένα καλύτερο αύριο για τις γειτονιές μας και τις τοπικές κοινωνίες της Δυτικής Αθήνας», τόνισε ο κ. Λεκάκος.

Ενεργός πολίτης των δυτικών προαστίων της Αθήνας, ο κ. Μιχάλης Λεκάκος, πέρα από την κεντρική πολιτική σκηνή, έχοντας ξεκάθαρη πολιτική φιλοσοφία από τα μαθητικά του χρόνια, εντασσόμενος στη Νέα Δημοκρατία, ασχολήθηκε επισταμένα και δραστηριοποιήθηκε στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα, αναλαμβάνοντας επιτελικά καθήκοντα, και ειδικότερα ήταν ιδρυτικό μέλος της Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, όπου είχε τον συντονισμό της εκλογικής μάχης στο Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Ο Μιχάλης Λεκάκος είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης (Λόφος Αξιωματικών). Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Επαγγελματικά, εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται ως στέλεχος γνωστών μεγάλων επιχειρήσεων εμπορίας αυτοκινήτων, ενώ ομιλεί άπταιστα την Ιταλική και Αγγλική γλώσσα.

Από τα μαθητικά του χρόνια ακόμα εντάχθηκε ενεργά στους κόλπους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΜΑΚΙ, ΟΝΝΕΔ). Από τότε, διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου, Γραμματέας της Β7 Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΟΔΕ), Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα Αθηνών (ΔΕΕΠ), αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. από το συνέδριο του 2019 και συμμετείχε σε όλα τα Συνέδρια του κόμματος, ως αιρετός εκπρόσωπος της περιοχής του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στα κοινά της περιοχής του, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, ως Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου — Λυκείου Περιστερίου και ως Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δημοτευθρωνιτών Ανατολικής Μάνης, με μεγάλη συμμετοχή σε προγράμματα εθελοντισμού και φιλανθρωπίας.

Το 2019 και ως ιδρυτικό μέλος της Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ο τότε υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γεώργιος Πατούλης, τον τίμησε, αναθέτοντας του τον συντονισμό της εκλογικής μάχης στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, αποστολή στην οποία ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία.