ΤΙΜΗΣΕ ΛΕΩΤΣΑΚΟ, ΔΙΑΚΟ

ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

OKARXMOUSS1

 

 

Μεγαλειώδης η χθεσινή βραδιά Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, που διοργάνωσε την ετήσια χοροεσπερίδα του στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ”.

Μια λαμπερή βραδιά, αντάξια της δυναμικής του Αστέρα Χαϊδαρίου, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι φίλοι της ομάδας κατέκλυσαν την “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ”, διατρανώνοντας ότι το σύνθημα “ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, υφίσταται στην κυριολεξία, και όλοι μαζί πέρασαν ένα φανταστικό βράδυ σε επίπεδο διασκέδασης.

Άψογα οργανωμένη η εκδήλωση από την Πρόεδρο του συλλόγου, Πολ. Μηχανικό, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και τους συνεργάτες της στο ΔΣ, οι οποίοι απέδειξαν ακόμη μία φορά, ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου, εντός και εκτός τερέν, λειτουργεί υποδειγματικά και… μαζικά!

Η χθεσινή βραδιά, είχε, όμως, και ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην εθιμοτυπία του, καθώς ο σύλλογος αναγνωρίζοντας όλους όσοι στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό του, τίμησε πρόσωπα, θεσμούς και αξίες!

Τιμήθηκαν, ο Συνεργάτης του Γραφείου Οργάνωσης & Διοίκησης του Πρωθυπουργού, κ. Γιάννης Διάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ο επιχειρηματίας και επί σειρά ετών αρωγός του σωματείου, ιδιοκτήτης της “PIZZA YESS” κ. Χαράλαμπος Κούτρας, όπως και ο εκπρόσωπος της “CAVA APOSTAGMA” (Ειρήνη Σαρδέλη / Τροφοδοσία – Εμπόριο Ποτών), κ. Αλέκος Σαρδέλης.

 

ARXMESSMAK

 

 

a

Η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, έχοντας δίπλα της τον Τεχνικό Διευθυντή του σωματείου κ. Χρήστο Γιώτη (αριστερά στην φώτο) και τον προπονητή κ. Παναγιώτη Γκίλα (δεξιά), καλωσορίζει τους φίλους της ομάδας

 

 

AKADASTMES 1

 

 

 

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΟΥ

 

b

 

Στο ξεκίνημα της βραδιάς τιμήθηκε, με την ιδιότητα του Συνεργάτη του Γραφείου Οργάνωσης & Διοίκησης του Πρωθυπουργού, ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού (πρώην Αντιδήμαρχος) και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωσης Δήμων Αττικής), κ. Γιάννης Διάκος.

Ο κ. Γιάννης Διάκος, το 2019, σε κρίσιμες στιγμές για την ύπαρξη της ομάδας, είχε γίνει γνώστης της αδικίας που είχε υποστεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου και με προσωπική παρέμβαση, για να ξεπεραστούν «εσκεμμένες τρικλοποδιές και σκοτεινά εμπόδια», βοήθησε καίρια στην δικαίωση του σωματείου.

Πέρα του χαιρετισμού του, προς τους παρευρισκόμενους, σε διαδικτυακό του μήνυμα, ο κ. Γιάννης Διάκος, ανέφερε:

«Ευχαριστώ την Πρόεδρο κα Νίκη Κυριαζοπούλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, για την τιμητική πλακέτα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τα ερασιτεχνικά σωματεία, γιατί με κόπο και προσωπικές θυσίες, προσπαθούν να κρατήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να προσελκύσουν τους νέους στις αρχές του αθλητισμού, του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας και να γεμίσουν τα γήπεδα. Τους εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες!».

 

c

Η Πρόεδρος του Αστέρα με τον κ. Γιάννη Διάκο

 

 

d

Το μέλος (Ταμίας) του ΔΣ του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Βασίλης Μπιρμπίλης, με τον Γιάννη Διάκο

 

 

DOMOKYR

 

 

 

 

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

 

 

f

 

Στην… δίνη του δύσκολου 2019 για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, από την πρώτη στιγμή με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας, ο κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, και από τότε, βοηθά ενεργά και έμπρακτα το σωματείο της πόλης μας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, γέννημα – θρέμμα των περιοχών μας (κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και πρώην Αντιδήμαρχος της γειτονικής πόλης), ανέφερε σχετικά και την έγκριση κονδυλίου της Περιφέρειας Αττικής για έργα αθλητικών υποδομών στο Χαϊδάρι.

e

Νίκη Κυριαζοπούλου και Ανδρέας Λεωτσάκος

 

 

AKADASTMES 1

 

 

 

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΥΤΡΑ

h

 

Ο Χαϊδαριώτης νεαρός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της “PIZZA YESS”, εδώ και έξι (6) σχεδόν χρόνια, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αποτελεί ισχυρό αρωγό του Αστέρα Χαϊδαρίου.

g

 Χαράλαμπος Κούτρας και Νικη Κυριαζοπούλου

 

 

AKADASTMES 1

 

 

 

 

Η CAVA APOSTAGMA

 

Η «Κάβα Απόσταγμα» της κ. Ειρήνης Σαρδέλη, που εδρεύει στο Κερατσίνι, αποτελεί εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, έναν ακόμη, ισχυρό εμπορικό “σύμμαχο” του Αστέρα Χαϊδαρίου

j

Η κ. Μαριέτα Αποστολίδου, μέλος του ΔΣ του Αστέρα Χαϊδαρίου, παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα, στον εκπρόσωπο της cava APOSTAGMA. 

 

 

ARXMESSMAK

 

 

 

 

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Με ένα σωματείο, που εδώ και μια 6ετία ο Αστέρας Χαϊδαρίου, έχει “χτίσει” ισχυρούς δεσμούς ποδοσφαιρικής αλληλεγγύης, συνεννόησης και καλής γειτονίας, είναι η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Μαζική η παρουσία εκπροσώπων της στην χθεσινοβραδυνή χοροεσπερίδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, οι πρώην Προέδροι της (νυν Αντιπρόεδροι) κ.κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, Κώστας Βόσσος, τα μέλη του ΔΣ της κ.κ. Πάνος Καρατζάς, Θεόδωρος Γουρνάς. Κατά τον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, έκανε ιδιαίτερη μνεία, στο γειτονικό – ιστορικό σωματείο.

 

l

Η Νίκη Κυριαζοπούλου με τους πρώην Προέδρους της ΑΠΕ (νυν Αντιπρόεδροι), Κώστα Βόσσο (αριστερά), Γρηγόρη Μαγαλιό

 

 

DOMOKYR

 

 

m

 

Από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καλαντζής, ο Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Γιάννης Διάκος

 

 

n

 

Ο Γιάννης Διάκος, η κα Νίκη Πλιατσικούρα, συνεργάτης της ΕΕΤΑΑ και ο Θεόδωρος Γιαννούλης, Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Γραμματείας Εμπορίου της ΝΔ

 

 

GD

Θεόδωρος Γουρνάς και Γιάννης Διάκος. Στενή φιλία και συνεργασία από το 2002!

 

 

o

Στην φώτο 1, Ανδρέας Λεωτσάκος, Γιάννης Διάκος, και στην 2, από αριστερά, ο Πειραιώτης επιχειρηματίας, Μάκης Γιώτης, ο Τεχνικός Διευθυντής του Αστέρα, Χρήστος Γιώτης, και ο Γιάννης Διάκος

 

 

p

Στην... έδρα τους, στην Αγία Βαρβάρα και την "ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ", οι κ.κ. Κώστας Βόσσος, Ανδρέας Λεωτσάκος, Γρηγόρης Μαγαλιός

 

 

q

Η Νίκη Κυριαζοπούλου με τον παράγοντα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Πάνο Καρατζά και την σύζυγο του, κα Καλλιόπη Αλεξάκη

 

 

r

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χρήστος Γιώτης, με τους δύο εμβληματικούς παράγοντες της ΑΠΕ, Κώστα Βόσσο και Γρηγόρη Μαγαλιό. Ως παίκτης ο Χρήστος Γιώτης, φόρεσε την φανέλα της ιστορικής Αγίας Ελεούσας.

 

 

s

Από αριστερά, Μπάμπης Κούτρας, ο ιδιοκτήτης της "ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ" κ. Νίκος Καπετάνος, ο Ανδρέας Λεωτσάκος και η Νίκη Κυριαζοπούλου
 

 

* Το μεγάλο φωτορεπορτάζ από την χοροεσπερίδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, θα σας το παραθέσουμε τα επόμενα 24ωρα!

 

 

AKADASTMES 1

 

 

ARXMESSMAK

 

 

 

DOMOKYR