ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΡΕΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

TESSAST

 

 

Στο καλύτερο ξεκίνημα του, ο Αστέρας Χαϊδαρίου το μεσημέρι της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022, στο γήπεδο της Αλεπότρυπας (Κυψέλη), νίκησε με 0-2 τον ιστορικό (έτος ίδρυσης 1924) Κρόνο Αθηνών για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Χρήστου Γιώτη, σημείωσε την 4η σερί νίκης της σε αυτές τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με τον Αστέρα Γλυφάδας).

Σε αυτό το ματς, που ο Αστέρας Χαϊδαρίου επικράτησε δίκαια, με γκολ των Χαλιλάϊ (28΄) και Καραγεώργου (69΄) – οι σκόρερ στην κεντρική φώτο - ντεμπούτο έκανε και η τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ομάδας, ο ταλαντούχος Γιάννης Ρέρρας.

Διαιτητής ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Ρομποτή και Παπαδόπουλο.

 

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Σκάρλος, Τσουκαλάς (64΄ Τασούλης), Ζυγογιάννης (46΄ Σιορές), Γκάνιας, Τριαντάφυλλος (70΄ Γούλας), Καλύβας, Πέπα (46΄ Κουρέας), Κοκκοτός, Βλάχος (50΄ Δήμπαλη Α.), Ντουρζιώτης, Αναστασίνης

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γαλάνης, Κιουρκτσής (86΄ Θαναηλάκης), Τσουμελέας, Γκίλας, Ελαιοτριβάρης, Μακρής, Τσιρίγκας (59΄ Ντερβίσι), Χάρμπας, Χαλιλάϊ (80΄ Μπεξής), Καραγιάννης (80΄ Ρέρρας), Καραγεώργος (86΄ Πλέσσας)

 

 

YESSNEW

 

 

AG1

 

 

AG2

 

 

AG3

 

 

 

MESSRER

 

Ο Γιάννης Ρέρρας είναι 22 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολ. Πειραιώς και συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Κερατσινίου. Για τρεις (3) διαδοχικές σεζόν από το 2017 έως το 2020, αγωνίστηκε με τον ΑΟ Περιστερίου (2 περιόδους) και την Κηπούπολη στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ, όπου κατέγραψε 19 συμμετοχές, ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Λαμπερής Ελευσίνας στην Α΄ ΕΠΣΔΑ.

 

 

 

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

 

 

Σε αυτή την διευρυμένη μεταγραφική περίοδο (έως 31 Οκτωβρίου 2022), ο Αστέρας Χαϊδαρίου, πραγματοποίησε συνολικά 11 αποκτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος απέκτησε, τον 21χρονο εξτρέμ Γιώργο Τσιρίγκα από τον Διαγόρα Αιγάλεω, τον 20χρονο πορτιέρο Γιώργο Γαλάνη από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τον 22χρονο μέσο Φώτη Τζιμούλη από την Αναγέννηση Αχερουσίας (ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας), τον 23χρονο αμυντικό χαφ Αποστόλη Χάρμπα από τον Προδρομιακό Καρδίτσας, τον 22χρονο αριστεροπόδαρο Γρηγόρη Τσουμελέα από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, τον 32χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Κόρκο από τον Πλάτωνα, τον 30χρονο στόπερ Δημήτρη Κατσαρό από τον Παμμετοχικό Αργολίδας, τον 26χρονο εξτρέμ Γιώργο Μπεξή από την Δάφνη Πατρών, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Κυριακό Παπαγεωργίου από τον Διαγόρα Αιγάλεω, τον 21χρονο δεξιοπόδαρο Ρίγκερς Ντερβίσι από τον Διαγόρα Αιγάλεω και τέλος τον 22χρονο επιθετικό Γιάννη Ρέρρα.

 

Για να ανακεφαλαιώσουμε, πέρα από τις 11 μεταγραφές, ο Αστέρας Χαϊδαρίου είχε ανανεώσει την συνεργασία του με δεκαπέντε (15) παίκτες από το περσινό ρόστερ και συγκεκριμένα με τους, Βασίλη Ζαχαρόπουλο, Χρήστο Καραγιαννίδη, Βασίλη Χατζηπουλίδη, Γιάννη Πετρονικολό, Δημήτρη Παπαχαρίση, Ανδρέα Μανέντη, Θάνο Καραγεώργο, Βασίλη Καραγιάννη, Παναγιώτη Γκίλα, Μιχάλη Κιουρκτσή, Γρηγόρη Λέλη, Στράτο Μακρή, Γρηγόρη Μπούρα, Ανδρέα Κωστάκο και Έλτριοτ Χαλιλάϊ.

 

Επίσης, ο Χαϊδαριώτικος σύλλογος με απόφαση του προπονητή Χρήστου Γιώτη, έχει προωθήσει στο ανδρικό τμήμα από τις ακαδημίες του, τους Γιώργο Θαναηλάκη, Νίκο Μαρτίνο, Άγγελο Τσουρή, Θανάση Πλέσσα, Γιάννη Γιαλελή, Θανάση Ελαιοτριβάρη και Πέτρο Ζωγόπουλο.

 

 

YESSNEW