…ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ!

KOROK

 

 

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Αστέρας Χαϊδαρίου για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, νίκησε δίκαια εντός έδρας με 2-0 τα Πράσινα Πουλια, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2022 στο ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου.

Το απόλυτο, λοιπόν, για την ομάδα της πόλης μας, με ισάριθμες νίκες στις τρεις (3) πρώτες …στροφές της σεζόν 2022-2023, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα, να απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 16΄ ο Μακρής και στο 62΄ ο Χαλιλάϊ – οι σκόρερ είναι στην κεντρική φώτο του άρθρου – διαμόρφωσαν το τελικό 2-0. Στο 70΄ ο Μουράτης των φιλοξενούμενων, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ο Παπαγεωργίου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κόρκος, Κιουρκτσής, Ντερβίσι, Γκίλας, Ελαιοτριβάρης (70΄ Πλέσσας), Μπούρας (46΄ Χάρμπας), Τσιρίγκας (58΄ Τσουμελέας), Μακρής, Χαλιλάϊ (70΄ Τζιμούλης), Καραγιάννης (78΄ Θαναηλάκης), Καραγεώργος

 

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Τζερεμάκης, Μουράτης, Οικονόμου (82΄ Μοσχούς), Ζάχαρης, Καραμπατέας, Χαλκιάς, Ζώτος, Θεοχάρης (69΄ Ζγουλέτας), Κούρος (56΄ Σμυρναίος), Τζιέσι, Κωνσταντόπουλος

 

 

MESSOKNEW

 

 

AKADASTMES 1