ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ… ΝΤΕΜΑΡΑΖ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXASTER1

 

 

Σε αυτή την διευρυμένη μεταγραφική περίοδο του φθινοπώρου, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που φέτος λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2022-2023), δημοσιοποίησε, σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, την προσθήκη ακόμη πέντε (5) παικτών, φτάνοντας συνολικά τις 10 αποκτήσεις.

Έτσι, μετά τον 21χρονο εξτρέμ Γιώργο Τσιρίγκα από τον Διαγόρα Αιγάλεω, τον 20χρονο πορτιέρο Γιώργο Γαλάνη από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τον 22χρονο μέσο Φώτη Τζιμούλη από την Αναγέννηση Αχερουσίας (ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας), τον 23χρονο αμυντικό χαφ Αποστόλη Χάρμπα από τον Προδρομιακό Καρδίτσας και τον 22χρονο αριστεροπόδαρο Γρηγόρη Τσουμελέα από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο σύλλογος της πόλης μας, ανακοίνωσε την προσθήκη των, Βασίλη Κόρκου, Δημήτρη Κατσαρού, Γιώργου Μπεξή, Κυριάκου Παπαγεωργίου και Ρίγκερς Ντερβίσι.

Συνολικά οι μεταγραφές έφτασαν πλέον τις δέκα (10) για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας Χρήστο Γιώτη, να έχει περισσότερες επιλογές στην “φαρέτρα” του.

Να σημειωθεί, ότι ο Βασίλης Κόρκος έχει ήδη ντεμπουτάρει με τον Αστέρα Χαϊδαρίου την 1η αγωνιστική της σεζόν, ενώ σε αυτό το πρώτο παιχνίδι τη σεζόν, στην αποστολή είχε συμπεριληφθεί και ο Δημήτρης Κατσαρός.

 

 

 

DOMOKYR

 

 

 

 

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

 

 

MET5

Ο 32χρονος έμπειρος τερματοφύλακας Βασίλης Κόρκος, έχει γεννηθεί στην Λαμία, και από τις ακαδημίες της ομώνυμης ομάδας ξεκίνησε την διαδρομή του φτάνοντας το 2008 να συμπεριληφθεί στο ανδρικό της τμήμα. Εν συνεχεία μετακόμισε στην Αττική, όπου πέρασε για δύο (2) σεζόν από την Αγία Παρασκευή, επίσης για δύο (2) περιόδους από τη Νέα Ιωνία, ενώ ακολούθως εντάχθηκε για δύο (2) χρόνια στον Άγιο Θωμά. Ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, θα αλλάξει τις προτεραιότητες του, και θα επανεμφανιστεί πάλι την σεζόν 2019-2020 με την φανέλα του ΑΟ Κωφών στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά. Ακολούθησε το Δάσος Χαϊδαρίου και την περασμένη σεζόν (2021-2022) ο Πλάτωνας στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

 

 

 

MET3

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κατσαρός, που έχει γεννηθεί στην Κόρινθο, έχει αγωνιστεί για 12 σεζόν σε Α΄ και Β΄ Αργολίδας, με τις φανέλες του Παμμετοχικού και του Παλαμήδη, ενώ μία σεζόν (2013-2014) πέρασε και από τον Θρίαμβο Πύργου της ΕΠΣ Ηλείας.

 

 

 

MET2

Ο Γιώργος Μπεξής, που έχει γεννηθεί το 1996 στην Κορινθία και παίζει στις πτέρυγες ως εξτρέμ, διέμεινε για αρκετά χρόνια στην Αχαϊα, όπου αγωνίστηκε με την Δάφνη Πατρών, ΑΟ Πάτραι, Δόξα Πατρών και Εθνικό Πατρών.

 

 

 

MET1

Ο μεσοεπιθετικός Κυριάκος Παπαγεωργίου, έχει γεννηθεί το 2000, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Διαγόρα Αιγάλεω, και με την φανέλα του γειτονικού σωματείου τις προηγούμενες επτά (7) σεζόν στην Γ΄ ΕΠΣΑ, κατέγραψε 94 συμμετοχές στην διοργάνωση της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο ταλαντούχος παίκτης, έκανε ντεμπούτο σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ στο ματς Διαγόρας Αιγάλεω – Νεοπεντελικός, που διεξήχθη στις 31-10-2015, ενώ να σημειώσουμε ως παίκτης του Διαγόρα έχει σκοράρει εναντίον της νέας του ομάδας, στο ματς Αστέρας Χαϊδαρίου – Διαγόρας Αιγάλεω 3-3, που έλαβε χώρα στις 21 Νοεμβρίου 2021.

 

 

 

MET4

Αξιοσημείωτη και ενεργή η ποδοσφαιρική διαδρομή του ικανότατου 21χρονου Ρίγκερς Ντερβίσι, που καλύπτει την δεξιά πτέρυγα. Τις προηγούμενες πέντε (5) σεζόν με την φανέλα του Διαγόρα Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, κατέγραψε 74 συμμετοχές και 13 γκολ.

 

 

 

DOMOKYR

 

 

 

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

 

Για να ανακεφαλαιώσουμε, πέρα από τις 10 μεταγραφές, ο Αστέρας Χαϊδαρίου είχε ανανεώσει την συνεργασία του με δεκαπέντε (15) παίκτες από το περσινό ρόστερ και συγκεκριμένα με τους, Βασίλη Ζαχαρόπουλο, Χρήστο Καραγιαννίδη, Βασίλη Χατζηπουλίδη, Γιάννη Πετρονικολό, Δημήτρη Παπαχαρίση, Ανδρέα Μανέντη, Θάνο Καραγεώργο, Βασίλη Καραγιάννη, Παναγιώτη Γκίλα, Μιχάλη Κιουρκτσή, Γρηγόρη Λέλη, Στράτο Μακρή, Γρηγόρη Μπούρα, Ανδρέα Κωστάκο και Έλτριοτ Χαλιλάϊ.

Επίσης, ο Χαϊδαριώτικος σύλλογος με απόφαση του προπονητή Χρήστου Γιώτη, έχει προωθήσει στο ανδρικό τμήμα από τις ακαδημίες του, τους Γιώργο Θαναηλάκη, Νίκο Μαρτίνο, Άγγελο Τσουρή, Θανάση Πλέσσα, Γιάννη Γιαλελή, Θανάση Ελαιοτριβάρη και Πέτρο Ζωγόπουλο.

 

* Την προσεχή Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 – στις 3 το μεσημέρι - και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, ο Αστέρας Χαϊδαρίου παίζει δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Φωστήρα Καισαριανής στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ.

 

 

DOMOKYR