ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο 72ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

KYRARXX

 

 

Την δύναμη της θέλησης, αλλά και την επιθυμία της ψυχής, μας διδάσκει, ο 72χρονος Χαϊδαριώτης, Θανάσης Κυριαζόπουλος, ο οποίος το πρωϊ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022, θα κατακτήσει έναν ακόμη προσωπικό στόχο.

Ο, πάντα μάχιμος, Θανάσης Κυριαζόπουλος, φανατικός δρομέας μεγάλων αποστάσεων, θα λάβει μέρος στον Ημιμαραθώνιο των 20 χιλιομέτρων στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι.

Έτσι, έχοντας… καταπιεί, χιλιάδες χιλιόμετρα, εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας τρέξει στον φημισμένο Μαραθώνιο της Βοστώνης των ΗΠΑ το 2010, εννοείται και στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας (το 2017), ο συμπολίτης μας Πολιτικός Μηχανικός, Θανάσης Κυριαζόπουλος, το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022, θα… κατακτήσει και το Παρίσι!

Για… προπόνηση μάλιστα, πριν λίγο καιρό, στις 25 Σεπτεμβρίου 2022, ο Θανάσης Κυριαζόπουλος… κατάπιε και την απόσταση του 7ου Ημιμαραθώνιου – “Στα ίχνη της Ιεράς Οδού” – με τερματισμό στην Ελευσίνα, όπου να σημειώσουμε ότι, μαζί του έτρεξε και ο εγγονός του Χάρης Μπιρμπίλης!

Στην κεντρική φώτο, ο Θανάσης Κυριαζόπουλος με την κόρη του, Νίκη Κυριαζοπούλου, η οποία και αυτή μετέχει… του αθλητικού πνεύματος, καθώς είναι Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

 

YESSNEW

 

 

MARATH

 

 

MARATH2017

 

MARATHOK1

 

MARATHOK3

 

MARATHOKN

Ο Παππούς Θανάσης με τον εγγονό του, Χάρη

 

 

YESSNEW