Περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Άρη Πανόπουλου

σε καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης

periodeiaarxikh

 

Περιοδεία σε καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος.

Συνοδευόμενος από συνεργάτες του περιόδευσε σε κεντροβαρικά σημεία της πόλης (19-20-21/07) και συγκεκριμένα στις οδούς Στρ. Καραϊσκάκη, Αγ. Στρ. Χαϊδαρίου, Γ. Παπανδρέου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Φαβιέρου και Κύπρου, διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Χαϊδαρίου.

 

periodeia1

 

Το πολύ καλό κλίμα ήταν διάχυτο σε όλη την διάρκεια της περιοδείας καθώς όλες και όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για τον Άρη Πανόπουλο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η υποψηφιότητά του είναι παραπάνω από αναγκαία.

Ο κ. Πανόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους συμπολίτες του τα προβλήματα της καθημερινότητας που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το Χαϊδάρι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που επισημάνθηκε από πολλούς η εμφανής απουσία της σημερινής δημοτικής αρχής και από τις δυσκολίες που περνά η τοπική αγορά.

 

periodeia2

 

«Ως Αυτοδιοικητικός, από το 1998 μέχρι το 2014, υπηρετώντας σε όλη αυτή την περίοδο τις κοινές υποθέσεις της πόλης μας, πιστεύω ότι ήμουν δίπλα στον κάθε συμπολίτη μου και στα προβλήματα του, προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο με σεβασμό, αγάπη και αλληλεγγύη απέναντι σε όλες και όλους. Αυτό θα πράξω και τώρα. Γιατί ο πυρήνας του Δήμου είναι ο Πολίτης και η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων της πόλης. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και σε αυτή την βάση θα αναπτύξουμε στην πράξη, από την στιγμή που οι συμπολίτες μου με επιλέξουν για την θέση του Δημάρχου, το στρατηγικό μας σχέδιο και τις αναγκαίες δράσεις για μια πόλη ασφαλή, λειτουργική, ανθρώπινη και σύγχρονη με υψηλή ποιότητα ζωής», δήλωσε μετά το τέλος της περιοδείας του ο Άρης Πανόπουλος.

periodeia3

 

Ακόμη δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης με την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων Πολιτών, ένα κίνημα εθελοντισμού, τονίζοντας πως: «Ενώ οι συμπολίτες μας στο Χαϊδάρι οργανώνονται με δική τους πρωτοβουλία, δεν τους παρέχεται η απαραίτητη βοήθεια από την σημερινή διοίκηση του Δήμου, που εμφανίζεται και σε αυτόν τον τομέα να αδιαφορεί παντελώς», για να συμπληρώσει: «Αποτελεί μέγιστο καθήκον η διαφύλαξη του δασικού και περιαστικού πρασίνου της περιοχής μας. Ο Δήμος έπρεπε να είχε αυτό το ζήτημα στην κορυφή της ατζέντας του. Δυστυχώς όμως δεν το έχει».

Οι περιοδείες και οι επαφές του Άρη Πανόπουλου με τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες θα συνεχιστούν και θα πυκνώσουν το επόμενο διάστημα.

 

periodeia4

 

 

 

ice-cream-banner  72dpi

periodeia6

periodeia7

 

periodeia8