ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο “ΠΑΛΑΙΟΣ” ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

VILARX

 

 

Ο Βασίλης Καραγιάννης, ο σπουδαίος μέσος,… πολυεργαλείο δηλαδή, και ο παλαιότερος… κατά τας γραφάς (στατιστικά ΕΠΣΑ) σε επίσημους αγώνες Πρωταθλήματος του Αστέρα Χαϊδαρίου, ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο της πόλης μας και θα συνεχίσει για 6η σερί σεζόν με την ομάδα στην διοργάνωση της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023.

Για την ιστορία, στο υπάρχον ρόστερ του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Βασίλης Καραγιάννης, είναι ο παλαιότερος (σε επίπεδο αγώνων πρωταθλήματος στο έμψυχο δυναμικό του σωματείου), κατά επτά (7) μέρες από τον Θάνο Καραγεώργο (είναι παλαιότερος με βάση αγώνες Κυπέλλου ΕΠΣΑ κατά 20 μέρες περίπου). Ο Καραγιάννης «ντεμπουτάρισε» στις 30 Σεπτεμβρίου 2017, με την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου στην εντός έδρας ήττα (2-3) από την ΑΕ Περιστερίου την 1η αγωνιστική της σεζόν 2017-2018, ενώ ο Αρχισκόρερ του συλλόγου, Θάνος Καραγεώργος (σε αγώνα πρωταθλήματος), πρωτοαγωνίστηκε την 2η αγωνιστική, στις 7 Οκτωβρίου 2017, στην εμφατική εκτός έδρας νίκη (1-6) επί του Προμηθέα. Παράδοξο εκείνου του αγώνα, ότι ο νυν Αρχισκόρερ του σωματείου δεν σημείωσε γκολ, ενώ ο Καραγιάννης είχε πετύχει χατ-τρικ (3 γκολ)!

Το… πολυεργαλείο, λοιπόν, της μεσαίας γραμμής του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Βασίλης Καραγιάννης, έχοντας ολιγόλεπτες συναντήσεις με την Πρόεδρο, Νίκη Κυριαζοπούλου, και τον Προπονητή του, Χρήστο Γιώτη, συμφώνησαν και συνεχίζουν.

Ο Καραγιάννης, όλες αυτές τις προηγούμενες πέντε (5) σεζόν με τον Αστέρα Χαϊδαρίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ, έπαιξε σε 44 ματς και σημείωσε 14 γκολ. Κοντά στο 32% το ποσοστό σκοραρίσματος του. Δεν το λες και λίγο για χαφ! Άλλωστε, ο εν λόγω παίκτης, με το χαμηλό και ήρεμο προφίλ, εντός και εκτός γηπέδων,… μεταμορφώνεται στα ενενηντάλεπτα, όπου συνδυάζει, έντονη αγωνιστική προσωπικότητα, δυναμική, μαχητικότητα, φοβερή αντίληψη, οξυδέρκεια, δημιουργία και εκτέλεση! Και στον άξονα και στα άκρα. Τα έχει όλα και συμφέρει!

Μάλιστα, απόντος του Θάνου Καραγεώργου, λόγω τραυματισμού, για μεγάλη χρονική διάρκεια την σεζόν 2021-2022, ο Πελοποννήσιος την καταγωγή, Βασίλης Καραγιάννης, την περίοδο που ολοκληρώθηκε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ, από τα συνολικά 24 επιθετικής παραγωγής. Δηλαδή το 29% της παραγωγικότητας. Ούτε αυτό το ποσοστό είναι αμελητέο, αλλά ενδεικτικό της ποιότητας του 25χρονου παίκτη.

 

 

MAKETJCB

 

 

 

 

 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

ZA13

 

Ο Βασίλης Καραγιάννης, γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα, αλλά οικογενειακώς επέστρεψαν στον τόπο καταγωγής, την Αμαλιάδα Ηλείας. Ο Καραγιάννης, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, και τα καταφέρνει εξίσου καλά, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολ. Αμαλιάδας και σε νεαρή ηλικία με τον Ολ. Σαβαλίων έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηλείας.

Το 2015 μετακομίζει στην Αττική, προκειμένου να σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Πρώτη του ομάδα στην Αθήνα ο Κρόνος Αιγάλεω, όπου την σεζόν 2015-2016 στην Γ΄ ΕΠΣΑ, παίζει σε 15 ματς και σημειώνει 3 γκολ, ενώ την επόμενη περίοδο (2016-2017) με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία, καταγράφει 18 συμμετοχές και σκοράρει 6 φορές.

Ακολουθεί η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2017 στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Την σεζόν 2017-2018 κάνει 8 εμφανίσεις και πετυχαίνει 3 τέρματα, την περίοδο 2018-2019 καταγράφει 12 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ δεν λαμβάνει μέρος σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις την χρονιά 2019-2020, λόγω επαγγελματικών καθηκόντων.

Την «κουτσουρεμένη», λόγω λοκ-ντάουν, σεζόν 2020-2021, παίζει σε 6 ματς, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022) έπαιξε σε 18 παιχνίδια και σημείωσε 7 γκολ.

 

 

ZA67

Ο Βασίλης Καραγιάννης, επί του ανασταλτικού, με αντιπάλους τους Παυλίδη, Γριμάνη (φ11), στον αγώνα Αστέρας Χαϊδαρίου – Ζέφυρος Αιγάλεω 1-0, που διεξήχθη στις 9 Οκτωβρίου 2021. Σκόρερ της νίκης για τον Αστέρα Χαϊδαρίου σε εκείνο το ματς, ήταν ο Βασίλης Καραγιάννης

 

 

 

MAKETJCB