Ο ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ (ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΣ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

TAXARXAST

 

 

Μπορεί η επίσημη χρονική ποδοσφαιρική διαδρομή του να αριθμεί σχετικά λίγα χρόνια (περίπου 7-8 σεζόν), αλλά ο Αστέρας Χαϊδαρίου, αποτελεί τον πιο εξωστρεφή σύλλογο της πόλης μας, ο οποίος με θεμέλιο, πρωτίστως, τις οργανωμένες ακαδημίες του, αλλά και την σύγχρονη φιλοσοφία τεχνογνωσίας που διέπει, τόσο την διοίκηση του υπό την Προεδρία της κ. Νίκης Κυριαζοπούλου, όσο και την Τεχνική Προπονητική Διεύθυνση, υπό την μέριμνα του επικεφαλής κ. Χρήστου Γιώτη, συνεχίζει μεθοδικά αυτή την στρατηγική εξέλιξης.

 

Ειδικά μέσα σε αυτά τα επτά (7) τελευταία έτη, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ξεπέρασε αμέσως τα τοπικά όρια της πόλης μας, ταξιδεύοντας με τις ακαδημίες του… εκτός των τειχών της Αττικής, ενώ το 2022 η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριαζοπούλου με τον Τεχνικό Διευθυντή Χρήστο Γιώτη και τον προπονητή Παναγιώτη Γκίλα, εκπροσώπησαν την ομάδα στο διεθνή διοικητικό – προπονητικό καμπ της Βαλένθια (VALENCIA FC) Ισπανίας, καθώς ο Αστέρας Χαϊδαρίου, είναι μέλος του Δικτύου Σχολών του μεγάλου ισπανικού συλλόγου στην ΝοτιοΑνατολική Μεσόγειο.

 

 

DOMOKYR

 

 

 

ASTCAMP

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 

 

ΤΟΥ Δικτύου Valencia CF Academy South East Europe

 

 

Για να μην σας… κουράζουμε παραπάνω, ας ξεκινήσουμε από την πιο πρόσφατη έξοδο του συλλόγου, εκτός Αττικής, και την συμμετοχή τμήματος (Κ16) των ακαδημιών του, στο 1ο Τουρνουά Δικτύου Valencia CF Academy South East Europe, που έλαβε χώρα στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2022.

 

Μια συνδιοργάνωση, της Valencia CF Academy Greece, της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας και τoυ Δήμου Καμένων Βούρλων, όπου συμμετείχαν ομάδες από όλες τις υποδομές που συνεργάζονται με την Βαλένθια, από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

YESSNEW

 

 

KAMENA16

 

KAMENA1

 

 

KAMENA15

 

KAMENA2

 

KAMENA14

 

KAMENA4

 

KAMENA13

 

 

MAKETJCB

 

 

KAMENA5

 

KAMENA12

 

KAMENA6

 

KAMENA11

 

KAMENA7

 

 

KAMENA10

 

KAMENA8

 

 

KAMENA9

 

 

 

YESSNEW

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ

 

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ VALENCIA FC

 

VALE1

 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, από τον Μαϊο του 2020, σε μία κίνηση όχι μόνο υψηλού συμβολισμού, αλλά με το βλέμμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μετέχει στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών ποδοσφαίρου του μεγάλου ισπανικού συλλόγου, ΒΑΛΕΝΘΙΑ (VALENCIA FC), μια συνεργασία, που οι ιθύνοντες της ομάδας με Επικεφαλής την Πρόεδρο, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, «εργαλειοποιούν» συνεχώς και ως οφείλουν, μεταφέροντας αυτή την κορυφαία αθλητική τεχνογνωσία στα τερέν του ΔΑΚ Χαϊδαρίου και στους μικρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

Ενδιάμεσοι, «κρίκοι», αυτής της μεταφοράς γνώσης και πρωτίστως ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας, οι προπονητές ακαδημιών του Αστέρα Χαϊδαρίου, οι οποίοι, βάσει του μνημονίου συνεργασίας με τον Ισπανικό Σύλλογο, εκτός της απαραίτητης πιστοποίησης, παρακολουθούν και ενημερώνονται συνεχώς από τα αρμόδια προπονητικά κλιμάκια της VALENCIA FC.

 

Ήδη εδώ και δύο περίπου χρόνια, τόσο η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, αλλά και οι προπονητές του συλλόγου με Επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Χρήστο Γιώτη, έχουν συμμετάσχει σε όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται, από την βάση της Βαλένθια στην Ισπανία, είτε στα δια ζώσης, εντός Ελλάδας, από το δίκτυο Σχολών VALENCIA FC Νοτιοανατολικής Ελλάδας, όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στην χώρα μας οι Ισπανοί προπονητές, προκειμένου να διευρύνουν αυτό το πεδίο ποδοσφαιρικής επιμόρφωσης.

 

Μετά την μακρά περίοδο της πανδημίας, όπου το διαδίκτυο είχε τον πρώτο λόγο, σιγά – σιγά ήρθε η επιστροφή στην κανονικότητα, και έτσι πριν λίγο χρονικό διάστημα, στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου (2022), Αντιπροσωπεία του Αστέρα Χαϊδαρίου με Επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Κυριαζοπούλου και μέλη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Χρήστο Γιώτη και τον προπονητή κ. Παναγιώτη Γκίλα, είχε την χαρά, την τιμή, να συμμετάσχει στο επίσημο διεθνές τεχνικό – προπονητικό σεμινάριο, που διοργάνωσε η VALENCIA FC στις εγκαταστάσεις της, στην Ισπανική Πόλη, όπου έλαβαν μέρος 15 προπονητές και Ανώτατα Διοικητικά στελέχη του δικτύου σχολών από την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Σε αυτό το πενθήμερο σεμινάριο, το πρόγραμμα περιλάμβανε, παρακολούθηση προπονήσεων τμημάτων ακαδημιών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, Θεωρητικά - πρακτικά σεμινάρια στην προπονητική μεθοδολογία της Βαλένθια, ανταλλαγή απόψεων με την προπονητική ομάδα της U19, παρακολούθηση αγώνα της VALENCIA, ξενάγηση σε όλο το σύγχρονο προπονητικό αθλητικό κέντρου του ισπανικού συλλόγου, αλλά και επίσκεψη στο θρυλικό στάδιο Mestalla.

 

Η θεματική της 1ης μέρας του σεμιναρίου, αφορούσε το "Identity of training session", πως δηλαδή μετουσιώνεται η ταυτότητα της προπόνησης από την θεωρία στην πράξη, σύμφωνα πάντα με την μεθοδολογία της Βαλένθια, όπου η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και οι κ.κ. Χρήστος Γιώτης, Παναγιώτης Γκίλας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, τον κεντρικό ομιλητή, και παγκόσμια ποδοσφαιρική μορφή, ο οποίος άφησε εποχή με την φανέλα της Βαλένθια στο Ισπανικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον βετεράνο διεθνή, Miguel Angel Angulo, Προπονητή πλέον της Β΄ ομάδας της Valencia C.F.

 

Δύο μέρες αργότερα, η αντιπροσωπεία του Αστέρα Χαϊδαρίου, είχε μία ακόμη σημαντική επαφή, καθώς στην τελετή απονομής των διπλωμάτων, μετείχε ο γνωστός και από το πέρασμα του από την Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού, Δαυϊδ Φουστέρ, ο οποίος και αυτός, είναι τα τελευταία έτη, εκ των κορυφαίων προπονητικών στελεχών των ακαδημιών της VALENCIA FC.

 

Η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ. Χρήστος Γιώτης, και ο άμεσος συνεργάτης του προπονητής, κ. Παναγιώτης Γκίλας, γύρισαν με… γεμάτες τις ποδοσφαιρικές αποσκευές επιμόρφωσης, στοιχεία τα οποία υλοποιούνται και μεταφέρονται επί τερέν, στους νεαρούς παίκτες, που μετέχουν στα τμήματα υποδομής του χαϊδαριώτικου σωματείου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

DOMOKYR

 

 

VALE3

 

Η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου με τον βετεράνο διεθνή άσο, πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και στέλεχος της VALENCIA FC Δαυϊδ Φουστέρ.

 

VALE2

 

 

VALE5

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χρήστος Γιώτης (αριστερά) και ο Παναγιώτης Γκίλας (δεξιά), έχοντας εν μέσω μία εμβληματική ποδοσφαιρική μορφή του ισπανκού ποδοσφαίρου, τον Μιγκέλ Ανγκούλο

 

 

VALE4

 

VALE6

 

 

VALE7

 

VALE8

 

VALE9

 

VALE10

 

VALE11

 

 

DOMOKYR

 

 

 

 

 

 

ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022)

 

ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ACROPOLIS!

 

 

KALAMATA6

 

 

Επειδή, όμως, στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιούμε, κατά κόρον, την… έκφραση «φρέσκα κουλούρια», και μιας, και ο Αστέρας Χαϊδαρίου δεν σταματάει τα ταξίδια του, ο σύλλογος της πόλης μας, μετά από δύο (2) χρόνια λόγω της πανδημίας, επαναφέρει εκ νέου τα καλοκαιρινά τουρνέ του.

 

Έτσι λοιπόν, οι ακαδημίες του συλλόγου, στις αρχές Ιουλίου, από τις 3 έως τις 5 του μήνα, θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την μαγευτική Καλαμάτα, για να λάβουν μέρος στο καλοκαιρινό τουρνουά ACROPOLIS, όπου οι αθλητές, οι κηδεμόνες, οι διοικούντες και το προπονητικό τιμ, θα συνδυάσουν μπάλα και καλοκαιρινή χαλάρωση!

 

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ… ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

YESSNEW

 

 

KALAMATA5

 

KALAMATA4

 

 

KALAMATA3

 

KALAMATA2

 

KALAMATA1

 

 

KALAMATA6

 

 

MAKETJCB

 

 

 

 

 

 

ΑΣΤΕΡΑΤΗ…ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

 

Γράψαμε στο ξεκίνημα του άρθρου μας, για τον πολυταξιδεμένο Αστέρα Χαϊδαρίου! Σας παραθέτουμε, λοιπόν, ενδεικτικά εικόνες, από παλαιότερες εκδρομές των ακαδημιών του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

 

 

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2016

 

 

GARGALIAN

 

GARGALIAN1

 

 

 

DOMOKYR

 

 

 

 

 

ΠΡΕΒΕΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 2017

 

 

PREVEZA1

 

 

PREVEZA

 

 

 

YESSNEW

 

 

 

 

 

ΓΥΘΕΙΟ 2018

 

 

GYTHEIO1

 

 

GYTHEIO

 

 

 

MAKETJCB

 

 

 

 

 

 

ΣΚΥΡΟΣ 2019

 

 

SKYROS1

 

 

SKYROS2

 

 

SKYROS3

 

SKYROS4

 

SKYROS5

 

 

DOMOKYR

 

 

SKYROS6

 

 

SKYROS7

 

 

SKYROS8

 

SKYROS9

 

SKYROS10

 

 

YESSNEW

 

 

 

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΜΠ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ VALENCIA FC!

 

 

ASTCAMP

 

 

 

Πριν την εξόρμηση του Αστέρα Χαϊδαρίου στην Καλαμάτα στις αρχές Ιουλίου, η ομάδα της πόλης μας διοργανώνει στο Χαϊδάρι από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου 2022, ένα πολύ δυνατό καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό καμπ με το δίκτυο Σχολών της VALENCIA FC ΝοτιοΑνατολικής Ευρώπης. Σίγουρα μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία υψηλού επιπέδου και τεχνογνωσίας για τους νεαρούς αθλητές που θα λάβουν μέρος σε αυτό το καλοκαιρινό καμπ, με την… σφραγίδα του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

DOMOKYR