…ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ… ΑΠΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ

 

ΣΤΟ «ΧΙΩΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

xiotarx

 

 

Καλά μην τρελαθούμε, θα κάνει λίγο πάνω – κάτω η θερμοκρασία (αυτό το ΣΚ, πάντως ήταν ντάλα καλοκαίρι), τώρα που έχουμε εισέλθει στο φθινόπωρο, αλλά ο Σεπτέμβριος, για όλους εμάς τους… αισιόδοξους, θεωρείται αποκαλόκαιρο! Οπότε το «καλό χειμώνα» το αφήνουμε για αργότερα…

Εν πάσει περιπτώσει, μετά τα παραπάνω… κουσούρια, ας μπούμε και στο ψητό!

Και επειδή, αυτό το αποκαλόκαιρο – φθινόπωρο, θέλουμε να περάσουμε καλά, προκειμένου να… «εγκλιματιστούμε» μετά το βαρύ καλοκαίρι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν, που αλλού, στο «Χιώτικο» καφενείο του Χαϊδαρίου, εκεί στις αρχές της κεντρικής Στρ. Καραϊσκάκη, όπου γίνεται χαμός, είτε είναι καθημερινή, είτε είναι Σαββατοκύριακο.

Δεν ζητάμε και πολλά! …Υγεία, ελευθερία και κανονικότητα, μπυρίτσα ή, ουζάκι, καλό μεζέ, ωραία παρέα και όμορφο περιβάλλον! Απλά και χαλαρά…!!! Και όλα αυτά εννοείται τα βρίσκουμε στο Χιώτικο…

Και ομορφαίνει το είναι μας… Το μέσα μας και το έξω μας!

 

* «ΟΔΟΣ ΧΙΟΥ» (καφενείο – μεζεδοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη και Χίου 28, τηλ.: 210 5819551, Χαϊδάρι.

 

 

makxiosdel

 

 

XIOTP5

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Δέχθηκε και... ποζάρισε ο Φώτης Τσίκης

 

leuk2

 

 

 

XLa

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Σερβιτόρος για... Τσάμπιονς Λινγκ, ο τερματοφύλακας της Ελλάς Ποντίων, Σάββας Λευκόπουλος

 

leuk5

 

 

XIOTP1

Άνωθεν φώτο: Ο Σταμάτης Τσίκης με τον κ. Κώστα Παϊτέρη. Για την ιστορία ο Κώστας Παϊτέρης, έχει διατελέσει Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, καθώς ήταν ο μεταβατικός στην αλλαγή σελίδας της γειτονικής πόλης, όταν ο Λάμπρος Μίχος το 2009 είχε εκλεγεί Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας και τον διαδέχθηκε ο Γιώργος Καπλάνης.

 

 

leuk8

 

 

XLn

 

 

 

margaa

Άνωθεν φώτο: Αριστερά ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Αιγάλεω Γιώργος Μαργαρώνης και δεξιά ο Δημήτρης Κόσμιος, ιδιοκτήτης του γνωστού Ζαχαροπλαστείου «PERFETTO».

 

 

leuk9

 

 

xiot1

 

 

xiot2

 

makxiosdel