Το Γενέθλιο Πάρτι - Έπος

για “To Yiasemi Food & Wine Experience”

 

 

Το βράδυ της Δευτέρας 20ης Νοεμβρίου 2023, το κατάστημα εστίασης “To Yiasemi Food & Wine Experience”, στο Χαϊδάρι (Στρ. Καραϊσκάκη 1Β), γιόρτασε τον 1ο χρόνο της επιτυχημένης λειτουργίας του.

Μία δημιουργία νέων ανθρώπων, του Chef Παναγιώτη Σαριάνογλου και του Sommelier Θοδωρή Γιαννακίδη, συμπλήρωσε ένα (1) χρόνο μιας πολύ επιτυχημένης διαδρομής, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα, η επιχείρηση τους, κατάφερε να εδραιωθεί βαθιά στην εκτίμηση του καταναλωτικού κοινού, που επιζητά την ποιότητα στην εστίαση.

Νωρίς το απόγευμα, ετελέστη ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ, ακολούθως, ο χώρος κατακλύστηκε από συγγενείς, εκατοντάδες φίλες, φίλους των ιδιοκτητών, αλλά και θαμώνες του καταστήματος, μεταξύ των οποίων οι γνωστοί ηθοποιοί, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαθεοδώρου, επιχειρηματίες, Καλλιτέχνες, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, κ.α., για τα επίσημα εγκαίνια!

Ακολούθησε ένα μεγαλειώδες και απίστευτο, γευστικό - διαδραστικό και μουσικοχορευτικό πάρτι που άφησε εποχή (!).

Απολαύστε το 1ο μέρος (130 φώτο) και ακολουθούν και τα επόμενα φωτογραφικά αφιερώματα που θα σας παρουσιάσουμε… διεξοδικά, τα επόμενα 24ωρα!

 

 

 

Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

 

 

 

 

 Άνωθεν φώτο: Παρόντας σε αυτή την τελετή εγκαινίων, ο πολύπειρος και ικανότατος αυτοδιοικητικός (εκλέγεται από το 1994), Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου του Δήμου Πρεβέζης, κ. Γιώργος Σαριάνογλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΠΑΡΤΥ