24ο Διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού

«Ναπολέοντα Σουκατζίδη»

Δημοτικών Σχολείων 2017

 

 

 

ATHL ARX

 

 

 

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 

Για μία ακόμα χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το Διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού, ένα αθλητικό ραντεβού, που η πλατιά αποδοχή του κόσμου το έχει καταστήσει θεσμό στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα από το συνολικό ετήσιο σχεδιασμό αντίστοιχων αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με την πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δίνουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούν μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας, να αντλήσουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, το στοιχείο του συναγωνισμού, να αγαπήσουν τον κλασσικό αθλητισμό γενικότερα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21 ΜΑΪΟΥ 2017

1ο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ’ Σεπτεμβρίου)

 

Ο αθλητισμός αποτελεί βασική μας προτεραιότητα διότι η σωματική άσκηση και άθληση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ανάπτυξης και διάπλαση του παιδιού, του εφήβου, του νέου. Συμβάλει στην εκπαίδευση και εξέλιξη των ικανοτήτων του ανθρώπου, είναι βασικό πυλώνας στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του νέου, έχει σαν αποτέλεσμα την ισορροπημένη ψυχική και σωματική υγεία. Για αυτό πρέπει να αποτελεί δικαίωμα για όλους!

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη τού ήρωα αγωνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη

«που εκτελέστηκε από τους Ναζί την 1η Μαΐου του 1944»

 

Κατηγορίες:

Mαθητές-τριες Ατάξεων Δ.Σ

Mαθητές-τριες Βτάξεων Δ.Σ.

Mαθητές-τριες Γ & Δτάξεων Δ.Σ.

Mαθητές-τριες Ε& ΣΤτάξεων Δ.Σ

 

 

 

ATHL AFIS