ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»

 

 

 

 

ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΕ ΚΑΨΑΛΗ (40 ΦΩΤΟ)!

 

KATARXKAC

 

 

 

 

Ένας σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής, της νέας γενιάς, ένας πρωτοπόρος καλλιτέχνης που έφερε το δημοτικό τραγούδι κοντά στη νεολαία και έδωσε άλλη διάσταση, ο Γιάννης Καψάλης, είπε να κάνει χριστουγεννιάτικο… ποδαρικό και αργά το απόγευμα της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019 βρέθηκε στην πόλη μας το Χαϊδάρι, στο εξαιρετικό μουσικό μεζεδοπωλείο του καλού του φίλου κ. Τάκη Σπίνουλα, «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», ξεφεύγοντας για λίγες ώρες από το βαρύ επαγγελματικό μουσικό του πρόγραμμα (Μάλιστα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 εμφανίζεται με τον Μάκη Τσίκο και την Γιώτα Γρίβα στην Κω)!

Ο Γιάννης Καψάλης μαζί με καλούς του φίλους απόλαυσε τους σπέσιαλ μεζέδες και πέρασε… «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», ανανεώνοντας την επίσκεψη του στο εν λόγω κατάστημα εστίασης εν ευθέτω χρόνο, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και το… έτερο μουσικό του ήμισυ, ο γνωστός δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Μάκης Τσίκος, πάντα όταν οι δρόμοι τους βγάζουν στα δυτικά προάστια, επιλέγουν για φαγητό και χαλάρωμα, «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι!

Να υπενθυμίσουμε ότι «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» είναι από τα μέσα Νοεμβρίου, ήδη, σε… χριστουγεννιάτικους στολισμούς και ρυθμούς, και κυριολεκτικά με το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα τα βράδια Παρασκευής, Σαββάτου και το μεσημέρι Κυριακής, γίνεται χαμός… και πανικός (!), μιας και ο Λευτέρης Στεφανόπουλος (μπουζούκι – τραγούδι), η Βάσια – Ρέα Τόσκα (τραγούδι), ο Πάνος Κουρμπαλής (πλήκτρα), ο Βασίλης Σταμόπουλος (βιολί), ξεσηκώνουν τα πλήθη!

Σας παραθέτουμε ένα μίνι – φωτορεπορτάζ (50 φώτο) από τους διασκεδαστικούς… χαμούς των τελευταίων ημερών, εν μέσω, βέβαια, χριστουγεννιάτικου πνεύματος!

Στην κεντρική φώτο, ο Τάκης Σπίνουλας (αριστερά) και ο Γιάννης Καψάλης, το βράδυ της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019, ποζάρουν… «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»!

 

 

 

SPTSKAPS

 

 

 

TSIKLEMKAT

 

 

 

tsikIL

 

 

 

KN1

 

 

KN2

 

 

KN3

 

 

KN4

 

 

KN5

 

 

 

KNARXOR

 

 

 KN6

 

 

KN7

 

 

KATS2

 

 

KN8

 

 

KN9

 

 

KN10

 

 

KN11

 

 

KN13

 

 

 

KNARXOR

 

 

 

KN15

 

 

KN17

 

 

KATS3

 

 

KN18

 

 

KN19

 

 

KN20

 

 

KN21

 

 

KN22

 

 

 

NK1

 

 

 

KNARXOR

 

 

 

 

KJ20

 

 

 

ΚΝ29

 

 

 

NK2

 

 

 

NK3

 

 

NK4

 

 

NK5

 

 

NK6

 

 

NK7

 

 

NK8

 

 

NK9

 

 

 

KNARXOR