ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Η ΑΕ ΔΑΣΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

SAFR 3ADA

 

 

Βγάζοντας ποδοσφαιρική ψυχή (κοινώς,… έδειξε χαρακτήρα) το Δάσος Χαϊδαρίου νίκησε δίκαια εντός έδρας με 3-2 τα Πατήσια για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, έπειτα από ένα πολύ καλό ματς.
Στο 23΄ ο ικανότατος επιθετικός Στέλιος Καφαταρίδης (μεσαία φώτο) με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 και οι φιλοξενούμενοι στο 35΄ ισοφάρισαν (1-1). Στο 65΄ ο νεαρός Σαφράς (δεξιά φώτο) με κοντινή προβολή έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ (2-1) την ομάδα της πόλης μας και στο 80΄ τα Πατήσια έφεραν το ματς στα ίσια (2-2). Παρά την ισοφάριση οι παίκτες της ΑΕ βρήκαν το ψυχικό σθένος να συνεχίσουν την πίεση για να φτάσουν στη νίκη και στο 88΄ ο 37χρονος Φαμπιάν Νόκες (φώτο αριστερά), πήρε την μπάλα από τον χώρο της άμυνας, έκανε μεγάλη κούρσα περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε στην μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας και με ωραίο πλασέ πέτυχε το τελικό 3-2.
Έπειτα από 4 αγωνιστικές η ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου είναι στην 6η θέση με 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και τέρματα 4-5, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) το σωματείο της πόλης μας έχει επικίνδυνη έξοδο, καθώς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.
ΑΕ ΔΑΣΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Δρογγίτης, Θεοχαρίδης, Νόκες, Αλεξανδρής, Μανίκας (46΄ Χατζηπουλίδης – 80΄ Κυρκόπουλος), Μπούλης (70΄ Φωτόπουλος), Γωγιός Δ., Γωγιός Χ. (65΄ Γκιάτα), Σαφράς, Κωνσταντόπουλος, Καφαταρίδης.