ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Βαριά ήττα από τον Α.Ο. Κωφών εκτός έδρας με 4-1 γνώρισε το Δάσος Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας.
Η ομάδα της πόλης μας παρουσιάστηκε αγνώριστη, δείχνοντας τρομερές αμυντικές αδυναμίες δεχόμενη και τα τέσσερα τέρματα μετά από αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, το Δάσος περιορίστηκε στην όγδοη θέση του ομίλου με 23 βαθμούς, με απολογισμό 6 νικών, 5 ισοπαλιών και 6 ηττών και με συντελεστή τερμάτων 28-37.
Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν νωρίς – νωρίς για το Δάσος, αφού μόλις στο 10’ δέχθηκε το πρώτο γκολ, μετά από ολιγωρία της άμυνας. Τα εύκολα λάθη και οι επιπολαιότητες συνεχίστηκαν για την ομάδα της πόλης μας και στο 31’ ήρθε το 2-0 για τον Α.Ο. Κωφών. Το Δάσος αντέδρασε προσωρινά και στο 38’ μείωσε το σκορ (2-1) με κεφαλιά του Σακαρτζή, ωστόσο δεν υπήρχε.,…συνέχεια. Στο 65’ η άμυνα του Δάσους πιάστηκε στον ύπνο κι έτσι ήρθε το 3-1, ενώ το τελικό σκορ (4-1) διαμορφώθηκε στο 85’. Το κακό για την ομάδα της πόλης μας ολοκληρώθηκε στο 89’ με την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε ο Κώστας Παπαναστάσης (φώτο) για φτύσιμο αντιπάλου.
ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καμακάρης, Μπόζγας, Παπαναστάσης Δ. (26’ Κοντοπύργιας), Λέζο, Κωστάκος, Παπαναστάσης Κ., Κρίτσαλης, Σακαρτζής, Χαλιλάι, Αποστολάκης, Γωγιός Χ.