ΑΤΥΧΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Η ατυχία στέρησε τη νίκη από το Δάσος Χαϊδαρίου στην αναμέτρησή του με τον Απόλλωνα Περιστερίου. Η ομάδα της πόλης μας αν και είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να φτάσει στο «τρίποντο», εντούτοις δεν τα κατάφερε, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της με 1-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου διατηρήθηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους και με απολογισμό 6 νικών, 5 ισοπαλιών και 5 ηττών, με συντελεστή τερμάτων 27-33.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’ με κεφαλιά έπειτα από σύγχυση στα καρέ της άμυνας του Δάσους και η ομάδα της πόλης μας αντέδρασε και έφτασε σχεδόν αμέσως στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 32’ ο Παπαναστάσης Κ. με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.
Οι παίκτες του Γιώργου Κιούρκου συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν πληθώρα ευκαιριών να πάρουν τη νίκη. Με αποκορύφωμα τη φάση του 93ού λεπτού, όταν ο Χαλιλάι έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά το πλασέ, που επιχείρησε, βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καμακάρης, Μπόσγας (78’ Μπαντάς), Παπαναστάσης Δ., Λέζο (67’ Σαφράς), Κωστάκος, Κρυστάλλης, Παπαναστάσης Κ., Σακαρτζής, Χαλιλάι, Αποστολάκης, Γωγιός (72’ Καρανικόλας).