ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ… ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Δεν είναι τυχαίο ότι στα Δυτικά Προάστια και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Χαϊδαρίου, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της!

Έτσι, τυχαία, δεν ήταν και η… λαοθάλασσα, που συνέρρευσε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 20 Μαϊου 2024, στον φιλόξενο χώρο του café-bar “ENIGMA” (επί της Στρ. Καραϊσκάκη) για την εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, όπου πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δραστήριου Προέδρου της Οργάνωσης κ. Λουκά Καραστατήρη και των συνεργατών του.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, η Γραμματέας του Κόμματος και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας κ. Μαρία Συρεγγέλα, οι Βουλευτές του Δυτικού Τομέα κ.κ. Γιάννης Λοβέρδος, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Βασίλης Λώλος, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Α΄ Επιλαχούσα Βουλευτής της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Σιάτρας, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΝΔ Δυτικού Τομέα κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος (όπως και ο ομόλογος του της Β΄ Πειραιά κ. Θανάσης Κατσιρούμπας), Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής, η Πρόεδρος του ΙΦΕΤ και πρώην Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ελευθερία Τοκατλίδη, οι Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων του Χαϊδαρίου κ.κ. Άρης Πανόπουλος, Απόστολος Θεοφίλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι από το Χαϊδάρι και όμορους Δήμους, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ, κ. Νόνη Δούνια, κ. Γιώργος Αυτιάς, κ. Σπύρος Καρανικόλας, ο αδελφός του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος, συνδικαλιστές, ο Πρόεδρος του ΣΚΥΕ (Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος) Χαϊδαρίου κ. Τάκης Σπίνουλας, άλλοι αξιωματούχοι, Πρόεδροι και μέλη από τις άλλες Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ Δυτικού Τομέα, Πολιτευτές του Δυτικού Τομέα, στελέχη της παράταξης, πρώην Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.α., έδωσαν βροντερό αγωνιστικό παρόν.
Σήμερα σας παραθέτουμε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ, ενώ θα ακολουθήσει τα επόμενα 24ωρα και περαιτέρω φωτοιγραφικό υλικό από την εκδήλωση.